Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medicus Helsesenter
Sympatisk og lyttende
Lege: Anette Pukerud SkrevetAnette Pukerud er god til å lytte og forstå pasientens problem, er spørrende og har gode løsningsforslag. Hun tar seg tid selv om hun har mye å gjøre, og jeg opplever å bli tatt på alvor både med små og store saker. Alltid villig til å sende videre til spesialister om det er behov for det. Jeg er veldig fornøyd.
En fantastisk lege
Lege: Anette Pukerud SkrevetAnette Pukerud er god til å lytte, tar seg tid og er meget profosjonel. Har alldri hatt en lege som arbeider så hurtig, sender deg videre, og gir deg hurtig tilbakemeldinger. Hos meg får hun 5 stjerner.
Solid lege
Lege: Diana Schnierer Selstø SkrevetDiana er en sjelden kombinasjon av å inneha ypperlige ferdigheter i forhold til det medisinske, og i tillegg ha minst like store ferdigheter på det rent menneskelige. Det viser seg i forhold til hvordan hun ivaretar hver enkelt pasient. Bedre lege enn henne tror jeg det er vanskelig og oppdrive.
Behageleg lege
Lege: Anette Pukerud SkrevetSynest legen har betre tid no enn tidlegare. Hyggeleg og flink. Opplever at ho har forståing for situasjonen og gjer det beste for å løyse det.
God fastlege
Lege: Carl Martin Welde SkrevetBryr seg og er rask med tilbakemeldinger. Sjekker opp i ting ved behov. De ansatte forøvrig er imøtekommende og flinke.