Om vurderingeneSiste vurderinger av Privatklinikken i Skien
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetJeg ble godt mottatt, og vel informert.
Under behandlingen ble jeg veiledet underveis, og godt ivaretatt av trygt kunnskapsrikt personell.
Veldig fornøyd og kan anbefales til andre.
Dyktig i fag og med mennesker
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetFørste gang på koloskopi, og fikk en langt mindre skremmende opplevelse enn fryktet! Flink til å forklare og vise underveis, noe som virker beroligende.
Coloskopi
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetDette var en ny erfaring med coloskopi. Teknikken denne legen bruker, gjorde at det ikke var noen smerter under behandlingen.
Informativ og kunnskapsrik
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetTok seg veldig god tid og informerte om hva som skulle skje. Under undersøkelsen fortalte han hele tiden hva han gjorde og hva han så. Var rolig og behagelig å snakke med . Ga også gi informasjon etter undersøkelse
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetJeg følte jeg var i trygge hender. Undersøkelsen gikk helt smertefritt og med forklaringer underveis hele tiden. Praten etterpå var av stor betydning for meg. Fikk orientering på en klar og tydelig måte. Skal jeg igjennom flere slike undersøkelser vil jeg igjen kontakte Tiberiu Nicodemus. Anbefaler han på det beste!