Logo for Privatklinikken i Skien

Logo for Privatklinikken i Skien

Siste vurderinger av Privatklinikken i Skien

Dyktig, trygg og omsorgsfull

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Ordene jeg ble møtt med; "vi skal ta godt vare på deg ble oppfylt til fulle! Jeg møtte et team som fungerte veldig bra sammen.
Rask, effektivt og nesten smertefri undersøkelse, veldig fint å fjerna det som skulle vekk med det samme.
God forklaring både under selve undersøkelsen og etterpå. Betryggende å få telefonnummer om noe spesielt skulle oppstå, særlig når en må kjøre 18.5 mil hver vei.
Undersøkelsen ble utført i delikate lokaler med all den verdighet en kan ønske seg. Håper å få lagt videre oppfølging til samme sted.

Trygg og imøtekommende, og humor

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Dette er en klinikk jeg kan anbefale på det sterkeste.
De var så blide, og rolige at det smittet over på meg.
Jeg ville ha smertestillende, men legen mente jeg ville forandre mening etterpå, og jammen hadde han rett.
Jeg kjente absolutt ingenting( å jeg er pysete). Denne
opplevelsen gjør at jeg vet hvor jeg skal gå neste gang, og håper andre også som vil ha en god opplevelse bruker denne klinikken.

Veldig fornøyd

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Koloskopien gikk veldig bra, nærmest smertefritt
Hyggelige og profesjonelle, bra på informasjon rent og ryddig. Kan ikke komme på noe som kunne hvert bedre. Kommer gjerne igjen. Anbefales.

Dyktig, kunnskapsrik og veldig hyggelig lege

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Anbefales på det sterkeste! En veldig dyktig, kunnskapsrik og hyggelig lege. Veldig flink til å forklare. 👏👍

Veldig bra !

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Blei godt ivaretatt både før, under og etter undersøkelsen. Koloskopien var mindre smertefull enn ved tidligere undersøkelser andre steder hvor jeg har vært.