Logo for Privatklinikken i Skien

Logo for Privatklinikken i Skien

Siste vurderinger av Privatklinikken i Skien

Kunnskapsrik og empatisk

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Jeg gruet meg veldig til denne undersøkelsen, da jeg hadde hørt at den kunne være ubehagelig og smertefull. I tillegg var jeg urolig for hva som kunne dukke opp i forbindelse med undersøkelsen.
Dr. Nicodemus var en meget tillitsvekkende og behagelig person, som etablerte trygghet umiddelbart. Han forklarte hva jeg kunne forvente under undersøkelsen, og beskrev hvordan han jobbet, slik at jeg ikke skulle oppleve smerter eller større ubehag. Han samarbeidet med meg når jeg opplevde små ubehag underveis i undersøkelsen, og var forståelsesfull og hyggelig. Legen gjorde det veldig interessant å se egen tarm på skjerm. Særlig når han beskrev hva vi så underveis. Jeg lærte mye faktisk. Jeg vil anbefale Dr. Nicodemus på det sterkeste. Da blir selve koloskopiundersøkelsen ikke så mye å grue seg til.

Beroligende og trygg lege

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Ble godt ivaretatt og beroliget under undersøkelsen. Vet hvor jeg skal dra om jeg skulle trenge ytterligere undersøkelser. Anbefales.

Trygg

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Ble tatt i mot veldig godt. Følte meg så trygg og godt tatt vare på. Veldig flink og forklarte godt. Var en trygg undersøkelse som jeg hadde gruet meg veldig til. Anbefales på det sterkeste.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Ble meget godt, og følte at jeg fikk en trygg og god behandling. Meget hyggelig lege med medhjelper.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Det var veldig god informasjon ang mine forberedelser i innkallelsesbrevet. Klinikken var enkel å finne frem til, med stor parkering like ved. Før, under og etter underøkelsen ble jeg veldig godt ivaretatt, og det hele opplevdes veldig trygt. Selve undersøkelsen var helt smertefri, dyktig og kunnskapsrik lege.