Logo for Privatklinikken i Skien

Logo for Privatklinikken i Skien

Siste vurderinger av Privatklinikken i Skien

Veldig fornøyd

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Følte meg veldig godt ivaretatt og det hele gikk smertefritt og fint. Forklarte godt hva han så og gjorde.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Gjennomførte gastroskopi på en veldig fin måte-
forteller under undersøkelsen hva som skal skje- beroligende.

Tydelig, trygg, tilitsskapende og kunnskapsrik

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Opplevde legen som hyggelig og imøtekommende. Han fremsto klar og tydelig, tilitsskapende og kunnskapsrik. Gode forklaringer på mine spørsmål. Engstelse for undersøkelsen forsvant fort. Godt inntrykk også av sykepleier som deltok under undersøkelsen. Helhetlig en god opplevelse for meg.

Veldig trygg og god lege

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Selve undersøkelsen var veldig bra. Ikke ubehagelig. En lege med mye kunnskap. Flink i jobben sin. Masse empati . Må jeg ta en slik kontroll igjen er dette plassen å dra til.en fantastisk lege.

Mvh (Navn fjernet av moderator)

God opplevelse

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Jeg var til behandling på Privatklinikken i Skien, og ble møtt av hyggelige og profesjonelle ansatte.
Fordi jeg har vært til gastroskopi tidligere, var jeg overbevist om at jeg ville trenge beroligende for å klare å gjennomføre undersøkelsen. Det snakket vi om i forkant, og Tiberiu Nocodemus anbefalte meg å forsøke uten. Underveis i undersøkelsen var han veldig flink til å fortelle hva han gjorde, og å innhente samtykke fra meg før han gikk videre i prosessen. Det gjorde at opplevelsen ble fin og at jeg med glede kan anbefale andre som trenger denne undersøkelsen å benytte Privatklinikken.