Om vurderingeneSiste vurderinger av Privatklinikken i Skien
Veldig fornøgd.
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetEg ble veldig godt mottat. Ble godt informert om undersøkelsen. Undersøkelsen gikk fint av to hyggelige leger.
Beroligende,trygg og kunnskapsrik
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetGod kommunikasjon og info i forkant av time. Godt mottatt og informert fra jeg kom inn på venterommet.
Undersøkelsen gikk smertefritt med god info fra legen hele veien. Ingen problem med å anbefale denne legen, eller ta turen flere ganger selv.
En trygg å tillittskapende lege
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetNår han gjør undersøkelsen er det overhode ikke smertefultt som i det offentlige for han tar seg tid å hele tiden forklarer på en rolig måte som for en til å slappe av. Ja jeg anbefaler han på det sterkeste å vil forlange å komme dit igjen da det er andre gangen jeg er der å har tatt denne undersøkelsen totalt 12ganger.
Dyktig lege med svært god kompetanse
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetHyggelig lege og sykepleier. Ble godt tatt imot og følte meg godt ivaretatt under undersøkelse, informerte godt underveis . Dette ble en smertefri og god opplevelse. Kommer gjerne hit igjen.
Kunnskapsrik
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetEn som kunne sakene sine.Å ikke minst tok seg tid til å prate med pasienten 👍Jeg følte meg veldig godt i varetatt .Han forklarte alt i detaljer før undersøkelsen.Å han forklarte alt etter som han gikk inn med slangen hva som var va å vorden det så ut👍👍👍Kjempe koselig lege og dame.