Logo for Privatklinikken i Skien

Logo for Privatklinikken i Skien

Siste vurderinger av Privatklinikken i Skien

Veldig fornøgd.

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Eg ble veldig godt mottat. Ble godt informert om undersøkelsen. Undersøkelsen gikk fint av to hyggelige leger.

Beroligende,trygg og kunnskapsrik

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

God kommunikasjon og info i forkant av time. Godt mottatt og informert fra jeg kom inn på venterommet.
Undersøkelsen gikk smertefritt med god info fra legen hele veien. Ingen problem med å anbefale denne legen, eller ta turen flere ganger selv.

En trygg å tillittskapende lege

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Når han gjør undersøkelsen er det overhode ikke smertefultt som i det offentlige for han tar seg tid å hele tiden forklarer på en rolig måte som for en til å slappe av. Ja jeg anbefaler han på det sterkeste å vil forlange å komme dit igjen da det er andre gangen jeg er der å har tatt denne undersøkelsen totalt 12ganger.

Dyktig lege med svært god kompetanse

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Hyggelig lege og sykepleier. Ble godt tatt imot og følte meg godt ivaretatt under undersøkelse, informerte godt underveis . Dette ble en smertefri og god opplevelse. Kommer gjerne hit igjen.

Kunnskapsrik

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

En som kunne sakene sine.Å ikke minst tok seg tid til å prate med pasienten 👍Jeg følte meg veldig godt i varetatt .Han forklarte alt i detaljer før undersøkelsen.Å han forklarte alt etter som han gikk inn med slangen hva som var va å vorden det så ut👍👍👍Kjempe koselig lege og dame.