Om vurderingeneSiste vurderinger av Privatklinikken i Skien
Veldig bra!
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetBle godt tatt emot og forklart hvordan undersøkelsen ble gjort. Dårlige erfaringer fra før så var litt urolig men han forklarte og snakket meg gjennom hele undersøkelsen uten noen problemer. Tusen takk
Trygg og dyktig
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetFølte jeg ble godt ivaretatt. Var ikke smertefullt i det hele tatt. Dyktig lege og medarbeider. God tone med glimt i øyet
Fantastisk mottagelse og behandling
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetRaskere, tryggere og mindre smertefull behandling enn tilsvarende behandlinger. Raskere ventetid på time og ved oppmøte også.
Imøtekommende og trygg
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetMeget god forklaring på hva undersøkelsen gikk ut på.
Han gikk igjennom i detalj på forhånd og gjentok underveis i undersøkelsen. Dette gjorde meg tryggere på prosessen. Følte meg godt tatt vare på. Meget godt samarbeide mellom helsepersonellet. Jeg har tatt gastroskopi to ganger tidligere, to andre sykehus i Norge, og dette var den desidert minst ubehagelige undersøkelsen. Anbefales.
Profesjonell behandling
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetHar hatt to koloskopier før og dette var den mest behagelige av dem. Dr. Nicodemus var flink til å veilede og forklare og ga en god oppsummering etterpå. Hans assistent Diana bidro til en vel gjennomført undersøkelse. Klinikken kan anbefales på det varmeste.