Logo for Privatklinikken i Skien

Logo for Privatklinikken i Skien

Siste vurderinger av Privatklinikken i Skien

Trygg og dyktig

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Jeg grudde meg veldig til undersøkelse av tykktarmen, men det var unødvendig engstelse! Legen var rolig, trygg og effektiv. Ikke vondt i det hele tatt! En fin opplevelse! Gir Nicodemus min aller beste anbefaling. Tusen takk😊

Flott opplevelse!

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Jeg mener virkelig overskriften!
Kommer aldri til å grue meg igjen for hverken gastroskopi eller koloskopi. Hvis jeg evt må gjennom slike us igjen vil jeg uten noensomhelst tvil velge samme sted! Maken til gode Og kunnskapsrike menneske-behandlere skal man lete lenge etter. Så god info underveis, trygger meg gjennom hele prosessen, og er utrolig hyggelige og positive.
Kanskje litt i overkant å si at slike us var en «fornøyelse«, men til andre: INGEN GRUNN til å grue seg. Du blir SÅ godt ivaretatt!

Smertefri undersøkelse

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Gruet meg til undersøkelsen da jeg i forbindelse med tidligere koloskopier har hatt behov for 1 -2 doser smertestillende. Har en vanskelig tarm. Nicodemus klarte på en mirakuløs måte å føre skopet gjennom hele tarmen uten bruk av smertestillende og uten nevneverdige smerter.
Svært god informasjon underveis.
Tok seg god tid, og jeg følte meg godt ivaretatt.

Godt tatt imot.

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Dyktig og profesjonell behandling. Flinke til og trygge og en god opplevelse! Tok seg god tid og lyttet. Følte meg godt ivaretatt.

Behagelig koloskopi undersøkelse

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Har tidligere gjennomført 4 koloskopi undersøkelser ved forskjellige sykhus. Har aldri opplevd slik mottagelse, åpenhet, trykket og behagelig undersøkelse.