Om vurderingeneSiste vurderinger av Privatklinikken i Skien
Dyktig
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetJeg har vært til flere undersøkelser på Aust Agder sykehus som har vært både smertefulle og lite informative.
I dag var jeg til både til koloskopi og gastroskopi på Privatklinikken Skien.
For en forskjell og positiv opplevelse! Ingen smerter og god informasjon under veis. Kan virkelig anbefale Dr. Tiberu Nicodemus.
Tillitsvekkende og kunnskapsrik
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetMeget god opplevelse. Kort ventetid. Grundig undersøkelse hvor alt ble forklart grundig underveis. Skapte trygghet. Anbefales på det sterkeste.
En topp behandling som fortjener kommentar!
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetKan med hånda på hjertet si at jeg holder helt med alle de positive kommentarene om Dr. Nicodemus her inne. Basert på alle positive kommentarer, så valgte jeg han til tross for at jeg bor 2,5t unna. Det gjorde jeg helt rett i! Kjempehyggelig, dyktig og forklarende både før, underveis og etter undersøkelsen. Og ikke minst er han betryggende og beroligende, for pasienter som er engstelige og gruer seg. Prater/jobber rolig og er ikke stresset overhodet, noe som betyr mye for meg. Jeg tok verken beroligende medisin eller bedøvelsesspray i halsen under gastroskopi, og dette gikk helt fint. Kan si nå etterpå at jeg grudde meg unødvendig til denne undersøkelsen, og jeg hadde ikke vært redd for å gjøre dette igjen hos han :)
Profesjonelt, trygt og tillitsskapende
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetPå grunn av tidligere polypper i tarmen har jeg gjennomført denne undersøkelsen flere ganger tidligere og har dermed grunnlag for å sammenligne.
Jeg valgte denne gangen Privatklinikken i Skien i og med at det var veldig kort ventetid i forhold til det offentlige og det teller ofte mye når man trenger en slik undersøkelse.
Privatklinikken i Skien hadde en fint venterom og omkledningsgarderobe. Selve undersøkelsen ble gjennomført uten smerte av noe slag og Dr Nicodemus forklarte hele tiden fremdriften og hva som ble gjort. Jeg vil derfor for fremtiden bruke Dr Nicodemus hver gang jeg skal ta en koloskopi. Etter undersøkelsen tok Dr Nicodemus seg også god tid til å gjennomgå, forklare og gi gode råd.
Jeg vil med dette anbefale alle med behov for en slik undersøkelse om å velge Privatklinikken i Skien.
Kunnskapsrik,rolig og trygg
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetGruet til timen,noe som viste seg å være helt unødvendig.
Kjempefornøyd med en undersøkelse som ble gjort grundig og med god tålmodighet.Rolig og med god forklaring.
Anbefales.