Logo for Privatklinikken i Skien

Logo for Privatklinikken i Skien

Siste vurderinger av Privatklinikken i Skien

Dyktig!

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Dyktig og omsorgsfull. Gjennomførte undersøkelsen på en betryggende, hensynsfull og rolig måte. Tok seg god tid, forklarte underveis og etterpå. Følte meg ivaretatt hele tiden. Nærmest smertefri gjennomføring.
I tillegg fine og tilrettelagte lokaler, ga et godt inntrykk umiddelbart.

Dyktig, tålmodig, omtenksom og tilgjengelig

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

På grunn av lang ventetid i det offentlige valgte jeg å bestille time her. Jeg fikk time allerede neste dag, og god informasjon i forkant. Lokalene var innbydende og rene, og sykepleieren som tok meg i mot var svært vennlig.

Gastroskopi-undersøkelsen gikk veldig bra. Ved tegn til ubehag ble jeg beroliget og jeg fikk hele tiden god informasjon om hva som skjedde og hvor langt i løpet vi var. Etter undersøkelsen tok legen seg svært god tid til å forklare og foreslå ulike tiltak, jeg fikk også se bilder fra undersøkelsen.

Jeg er svært, svært fornøyd. Jeg har hatt samme undersøkelsen flere ganger i det offentlige, og pris, ventetid og profesjonalitet tatt i betraktning vil jeg ikke være redd for å velge denne klinikken på nytt!

Profesjonell

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Undersøkelsen gikk veldig bra og både venterom, omkledningsgarderobe og undersøkelsesrom var hyggelige. Kan absolutt anbefale dette videre når en har behov for en slik undersøkelse.

Profesjonelt fra A-Å

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Meget god ivaretakelse, fra første stund. God informasjon i forkant og undervegs. Vil trygt anbefale dette videre!

Følte jeg var i trygge hender

Lege: Tiberiu Nicodemus Skrevet

Har gjennomført koloskopi som ble utført på en trygg og profesjonell måte. Jeg valgte å utelate smertemedisin.
Alt gikk meget greit og undersøkelsen var gjort på ca. 30 min. En behagelig klinikk som jeg trygt kan anbefale.