Lund Legesenter

Kirkeveien 4 4631 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Lund Legesenter

Løsningsorientert

Lege: Christoffer Hæstad Skrevet

Christoffer var til stor støtte i en vanskelig periode. Hans råd, hvor han også stilte krav til meg, gjorde at jeg lettere fikk kontroll på problemene fremfor alternativet sykemelding.

Jeg opplevde ham som kunnskapsrik og løsningsorientert. For meg var han akkurat det jeg trengte.

Veldig forståelsesfull

Lege: Lisa Helene Øgrey Brandsdal Skrevet

Jeg stortrives hos Lisa. Hun hører på det man har å si, og er kjempeflink til å finne gode løsninger på problemet.

Veldig fornøy

Lege: Christoffer Hæstad Skrevet

Han er alltid villig til å gjøre noe for å hjelpe og tar alt på alvor, jeg har hatt en lege før i samme lege kontor og de kan ikke måle seg til Christoffer. Virkelig anbefales. Alltid snill, glad og morsom. Alltid gir masse informasjon.

Flink og empatisk lege

Lege: Lisa Helene Øgrey Brandsdal Skrevet

Lisa Helene du er en fantastisk lege , som bryr deg og er medmenneskelig. Du er flink til å lytte og forstå! Når det kommer til somatisk plager og den psykisk helse. Du er en ung lege, men så dyktig og god. Jeg foretrekke egentlig eldre leger men tenkte jeg kunne prøve en yngre lege - men du er så god tvers gjennom og er en dyktig lege! Jeg er selv på alder rundt deg og tenkte kanskje å ha en lege som var eldre pga dyktighet — men du er så dyktig og god at det er ikke noe å tenke på gang :)

Veldig dyktig

Lege: Christoffer Hæstad Skrevet

Tar god tid og gjør en grundig jobb. Tar symptomer på alvor og har god innsikt i problemene jeg kom med