Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lund Legesenter
Hyggelig lege!
Lege: Lisa Helene Øgrey Brandsdal SkrevetHyggelig og forståelsesfull lege.
Lokale er slitt og personalet lige så. Svært lite hyggelig og behjelpelig helsesekretærer. Ødelegger dessverre for Lisa Helene. Og vil derfor bytte fastlege pga. dette!
Positiv møte med min nye fastlege
Lege: Lisa Helene Øgrey Brandsdal SkrevetSom nyinnflyttet til Kristiansand såg jeg etter en ny fastlege. Litt viktig at det også var enkel bussforbindelse til min nye lege. Har vært min fastlege i et år nå. Meget hyggelig å møte Lisa og like hyggelig hver gang. Går regelmessig pga en oppfølging.
Føler meg meget godt ivaretatt på alle måter.
Anbefales!
Lege: Lisa Helene Øgrey Brandsdal SkrevetFøler meg møtt og hørt på en god måte. Det er kort ventetid og får god oppfølging. Jeg er veldig fornøyd, men må dessverre bytte pga. flytting.
Altfor ung!
Lege: Lisa Helene Øgrey Brandsdal SkrevetLisa Øgrey er hyggelig, men dessverre altfor ung og dermed uprofesjonell i sin rolle som lege. Hun evner ikke å ‘se’ deg som pasient og velger heller å støtte seg til det hun har lært på legestudiet, og hun virker fornøyd med det. Jeg er stort sett aldri syk og går sjeldent til legen, så derfor er det viktig å bli lyttet til når jeg har behov for det.
Dyktig lege som tar deg på alvor
Lege: Lisa Helene Øgrey Brandsdal SkrevetMøtte henne for første gang i dag og ble veldig positivt overrasket. Hyggelig og imøtekommende lege som tok seg tid til å gå gjennom journalen min og spurte meg om litt andre spørsmål for å bli kjent. Hun hørte og svarte på alt jeg lurte på, og tok noen tester jeg har opplevd at andre leger ikke mener det er nødvendig å ta. Dette gjorde at jeg følte meg ivaretatt og var trygg, blid og fornøyd når jeg gikk ut!
Fikk inntrykk av at hun var veldig dyktig når det kommer til alt hun sa!