Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Flotmyr Helsehus AS
Flink lege
Lege: Adam Abrahamsson SkrevetHan er en løsningsorientert og effektiv lege, med et godt humør. Opplever å bli lyttet til og forstått, uten at han graver unødvendig mye. Husker hva man har snakket om tidligere. Virker til å ha sine kunnskaper i orden. Løste et problem for meg i løpet av få minutter, som andre eldre og mer erfarne leger ikke har evnet å behandle riktig. Slitt med problemet i flere år.. En kjapp titt. Riktig diagnose. Riktig behandling. Problem løst. Sender deg videre om nødvendig. Man kan føle seg trygg og ivaretatt. Han er også en hyggelig og behagelig person, og flink med mennesker. Kan absolutt anbefales!
Fantastisk lege.
Lege: Stig Raymund Lillesund SkrevetMøtte Lillesund når han vikar for min tidligere fastlege, byttet raskt over til han. Tar alt på alvor og er saklig rett på. Anbefales sterkt.
Lite engasjert
Lege: Stig Raymund Lillesund SkrevetOpplever han som lite engasjert. det virket også som det var lite fokus på meg som pasient, og at det er mer viktig å bli fort ferdig med timen slik at neste slipper inn.
Den ene resepsjonisten hans (Vital Helsehus) har ved to anledninger vært litt hissig/lite hyggelig på telefon. Ved en av disse anledningene la hun på når jeg ytret min mening om at jeg syntes det var unødvendig å måtte møte opp på time på legekontoret for å bli sendt videre på røntgen - etter anbefaling fra en ekspert jeg hadde blitt henvist til tidligere.
Veldig fornøyd!
Lege: Erling Iveland SkrevetByttet til Iveland i vår og er meget fornøyd.
Han er grundig og rask til å henvise videre ved behov.
Jeg føler meg veldig trygg som pasient hos Iveland og anbefaler han på det sterkeste.
Lite omsorgsfull
Lege: Adam Abrahamsson SkrevetSpør raskt og overfladisk.Venter ikke egentlig på pasientens svar.
Snakker gjerne som om pasienten er kunnskapsløs,om egen sykehistorie.
Han kan med fordel lytte mer og aktivt forsøke å hjelpe sin pasient.
Henvisninger er mangelfulle.