Flotmyr Helsehus AS

Karmsundgata 208 5527 Haugesund

Siste vurderinger av behandlere ved Flotmyr Helsehus AS

Dyktig

Lege: Erling Iveland Skrevet

Erling er en god lege som tar seg tid med pasientene. Han er grei og omgjengelig og lytter til det jeg sier, selv om vi ikke alltid er enige.

God og trygg

Lege: Adam Abrahamsson Skrevet

Her har du en lege som møter deg med et smil. Han er hyggelig og hører på hva du har og si og stiller gode spørsmål. Han er faglig dyktig, han har forståelse og sender meg videre til spesialist Om det er det som trengs.

Det er sjelden lang ventetid og en kommer til om en trenger hjelp. Jeg er veldig fornøyd.

Anbefales!

Lege: Attila-Ferencz Fazekas Skrevet

Anbefales virkelig. Lytter, gir gode råd, og følger opp. Effektiv, samtidig som han tar seg nok tid. Henviser lett videre. Husker meg som pasient fra gang til gang. Alltid fått time raskt, gjerne samme dag.

Fantastisk!

Lege: Attila-Ferencz Fazekas Skrevet

Utrolig hyggelig og dyktig! Anbefales på det sterkeste! Du blir virkelig ivaretatt som pasient og hørt!

Dårligste lege jeg har sett

Lege: Adam Abrahamsson Skrevet

Han er overflatisk og utålmodig. Han viser ingen hensyn og ansvar for sine pasienter. Jeg har hatt ham litt over ett år og anbefaler ham absolutt ikke til noen. Jeg hadde veldig god opplevelse fra mine tidligere fastlege men denne legen var en selvsentrert og behandler sine pasienter som pengemaskin. Aldri velg ham som fastlege!