Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Os Allmennpraksis DA
Veldig dyktig og lett å snakke med
Lege: Nina Sundfjord SkrevetNina Sundfjord er veldig dyktig, forståelsesfull og lett å snakke med. Ho kommuniserer også aktivt med bedriftshelsetjenesten der eg jobber for å sikre at ho har all informasjon ho kan få om det skulle ver noe som helst usikkerhet.
Ho er veldig nøye, lytter aktivt og viser god forståelse for symptomer og er flink til å sørge for at en forstår og føler seg betrygget.
Super lege
Lege: Nina Sundfjord SkrevetNina er en meget kompetent og flink lege. Hun har utrolig god kunnskap og viser stor forståelse for pasienten sin. Jeg opplever Nina som meget lett å snakke med, og føler at bekymringer ang. symptomer alltid blir tatt i betrakting. Hun viser stor respekt for sine pasienter.
Legekontoret har for stor ventetid og det er ofte vanskelig å høre når man blir ropt opp, da radioen er for høy.
Må bytte legekontor
Lege: Nina Sundfjord SkrevetNina er heilt super! Men det legekontoret bør revurderes... Treig på å ta telefonen, uhyggelig i skranken, laaanngt ifrå presis og generelt dårleg stemning! Syns Nina bør skifte legekontor, så går det framleis ant å gå til ho som lege!
Dårleg kundeservice
Lege: Thomas Aleksander Paulsen SkrevetBarnebarnet mitt på knapt 13 år, hadde time i dag 10.40.
Ein god halvtime seinare vende eg meg i skranken for å høyra korleis det gjekk. Guten var då sjuk i hovudet, lei av å venta og plaga av støy frå P4. Eg snakka med ein kjenning som venta på same legen, ho fortalde at det var vanleg å måtte venta. Dette sa dama i resepsjonen og. Når me hadde venta i tre kvarter, varsla eg at me berre måtte reisa heim, guten klarte ikkje venta lengre. Eg tykkjer dette er respektlaus behandling av pasientar, og vil no byta fastlege for han.
Ikke fornøyd
Lege: Lars Emil Aga Haugom SkrevetJeg følte meg ikke sett eller hørt på en god måte. Opplevde ikke at han lyttet til meg.
Jeg personlig ville i hvertfall aldri anbefale noen som er litt følsomme å velge han som fastlege.