Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Os Allmennpraksis DA
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Thomas Aleksander Paulsen SkrevetEn meget hjelpsom og imøtekommende lege. Han er forståelsesful og flink til å lytte. Hadde alle vært som ham hadde det ikke vært mye krig i verden:)
Dyktig lege.
Lege: Thomas Aleksander Paulsen SkrevetSeriøs fyr som er flink til å lytte.
Ein person som har funnet ein jobb han virkelig passer til.
Føler meg godt ivaretatt av Paulsen.
Veldig flink lege som tar seg tid til pasienten.
Lege: Thomas Aleksander Paulsen SkrevetThomas er en lege man føler seg komfortabel med, lett å snakke med og flink til å lytte. Anbefales!
Dette er legen alle bør ha!!
Lege: Thomas Aleksander Paulsen SkrevetEndelig en lege som tar seg TID til å forstå pasientes problemstillinger, og det han ikke vet - setter han seg inn i. Selvinnsikt er en god ting - også for leger!
I en fase jeg var alvorlig syk var denne legen til stede via tlf oppfølginger privat, ordnet med henvisninger og tok direkte kontakt med sykehus etc for å få fart i behandlingen, så takket være ham har jeg endelig fått hjelp jeg skulle hatt for 10 år siden!!
Super lege
Lege: Thomas Aleksander Paulsen SkrevetThomas var min lege i en kort periode, jeg har flyttet og kan dessverre ikke benytte meg av han lengre. Han tar seg god tid til å undersøke hele saken, og tidligere historikk. Anbefales på det sterkeste!!