Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torshovdalen Legesenter AS
Forferdelig vikar
Lege: Salmana Hafsa Ata Rønning SkrevetNåværende vikar er virkelig en av de minst empatirike legene jeg har møtt. En utrolig dårlig holdning til pasientens problemer, og uten forståelse eller imøtekommenhet uansett alvorlighetsgrad. Har gjentatte ganger fortalt jeg er ukomfortabel med legens imøtekommenhet, og at jeg opplever han som nedverdigende i holdning og respons på bekymringene mine.
Effektiv og lydhør
Lege: Nirosha Srikumar SkrevetKan trygt anbefale Nirosha. Hun kommuniserer godt, lytter og er effektiv. Svarer raskt på e-post og henviser ved behov.
Verdens beste fastlege
Lege: Stein Anders Solgård SkrevetKunne ikke bedt om en bedre festlege. Han er alltid tilgjengelig, selv når man som pasient unner han fri. Takk for at du alltid stiller opp med godt humør, humor eller seriøsitet når det trengs.
Styr unna!!!!
Lege: Faiza Basharat SkrevetHatt henne som fastlege hele livet. Har mange minner fra besøkene hos henne med ekle, negative kommentarer som jeg husker helt fra barndommen.
Opplever henne som lite omsorgsfull og veldig avvisende.
Som flere nevner her, er hun ALLTID forsinket og du får ingen beklagelse eller forklaring. Likevel er hun opptatt med å bli fortest mulig ferdig med deg og du forlater timen med en følelse av at du ikke har fått tilstrekkelig hjelp.
Vikarene hennes derimot, er veldig dyktige og jeg satser på at det er en av dem som skal behandle meg når jeg har legetime.
Og på toppen av det hele, så sender hun fakturaer på e-konsultasjoner jeg ikke har satt meg opp til. Og når jeg har sendt en e-konsultasjon og hun bruker tid på å svare, så sender hun enda en faktura som om det er mitt problem at hun ikke fikk tid til å svare før flere dager senere. Har et inntrykk av at hun ønsker å tjene mest mulig penger.
Og som kirsebær på toppen, så er noen av de i resepsjonen ekstremt uhøflige og lite profesjonelle.
Han tar ikke tid til å se pasienten
Lege: Ole Henrik Øyum SkrevetHar hatt ham Ole Henrik som fastlege i 5 år, hver gang virket ham ikke interessert å høre min fortelling, førte meg ikke sett, så mer på PC enn på meg. Han virket litt empatisk og hadde det travelt, etter bare noen minutter, ville han avslutte konsultasjonen for å ta neste mann.