Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torshovdalen Legesenter AS
Flink, grundig og morsom
Lege: Siri Annie Åsli SkrevetHar hatt henne som fastlege siden hun kom til Torshovdalen. Hun har hatt en del permisjoner, og selv om de fleste vikarene har vært flinke blir jeg alltid sjeleglad og føler stor ro når hun er på plass. Lett å snakke med, tar deg på alvor, glimt i øyet, snill, trygg og veldig dyktig. Finnes ikke brautende, selv om hun er en av dem som har kunnksap nok til at hun kunnne vært det.
Tillit
Lege: Ole Henrik Øyum SkrevetFøler meg alltid sett og ivaretatt, spør hvordan det går/gikk med tidligere henvendelser, og sørger for oppfølging.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Siri Annie Åsli SkrevetOppdaget sykdom ingen andre hadde oppdaget- søvnapné
Fått god behandling- hun hadde kontakter som gjorde at jeg slapp å stå lenge i kø for søvntest- lever godt med behandling og nok oxygen hver natt👍
Frekk og selvopptatt
Lege: Faiza Basharat SkrevetSnakker bare om seg selv, lytter ikke eller bryr seg ikke om oasienten. Arrogant og uhøflig. Veldig ubehagelig som person
Trygg og pålitelig
Lege: Ole Henrik Øyum SkrevetDr. Øyum har vært min fastlege i over 10 år. Har full tilitt til han som lege og medmenneske. Jeg er kronisk sykdom og har fått hjelp til å takle sykdom på beste måte