Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torshovdalen Legesenter AS
Beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Stein Anders Solgård SkrevetEnkelt å få time og en lege som virkelig er effektiv i sitt arbeid. Alltid punktlig når det kommer til timen, og lytter til pasientens behov. Helt klart den bedte fastlegen jeg har hatt.
Elendig lege
Lege: Faiza Basharat SkrevetKansellerer timer ofte og er alltid forsinket. Derfor har hun ikke tid til å stille nødvendige spørsmål eller bry seg om pasienten i det hele tatt. Mangler medfølelse totalt.
Ingen lege for mig!
Lege: Faiza Basharat SkrevetDen semste legen du kan få!! Hører ikke på dig . Glemmer ting. Har ikke tid. Bryr sig ikke. Lytter ikke. Alltid forsinka, på kurs, eller syk selv. Viss du vill føla deg ikke verdesatt og bare som fritt så velg henne. Jag har vært hos legen få ganger i mitt liv men si ganger hos faiza har vært de verste i hela mitt liv. Kønner ikke att hon kan jobbe som lege.
Topp lege
Lege: Ole Henrik Øyum SkrevetHar fått veldig god oppfølging og blitt tatt godt vare på når livet er trått. Øyum er alltid interessert i meg som pasient. Anbefales
Vikar Lise Meland Røisland for Siri.
Lege: Siri Annie Åsli SkrevetJeg har aldri møtt Siri, men alltid vært hos hennes vikar Lise. Det er jeg svært fornøyd med. Lise er en fantastisk, empatisk og lyttende lege. Jeg vil påstå at hun er en av de beste medisinske personene jeg har vært bortig. Hun tar seg alltid god tid og lytter. Hun henviser videre dersom det trengs. Takk Lise, for at du alltid får meg til å føle meg trygg og hørt.