Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torshovdalen Legesenter AS
Hyggelig lege
Lege: Ole Henrik Øyum SkrevetFlink til å kommunisere. Flink med ungene. Tar personene på alvor. Lett å parkere utenfor legesenteret.
Legen var opptatt av facebook
Lege: Ole Henrik Øyum SkrevetDa han målte blodtrykket, stirret hans øyne på skjermen og lo. Det viste seg at han lo av noe det vennene skrev på facebook! Javel, vet ikke om han også chatet med vennene sine da jeg snakket til ham. Det er ihvertfall ikke seriøst å ha facebook på skjermen når man jobber.
overfladisk
Lege: Siri Annie Åsli SkrevetDet er utrolig skuffende å møte så lite forståelse for en kompleks livssituasjon. Det kan se ut som om medisin forstås svært smalt. Jeg bytter fastlege i dag
Tar deg på alvor
Lege: Siri Annie Åsli SkrevetDen definitivt beste fastlegen jeg noen har hatt. Hun tar deg på alvor, lytter og følger deg opp. Unik!
Dårlig til å lytte
Lege: Ole Henrik Øyum SkrevetHan er distré, virker forvirret og stressa. Han blir fort irritert, og har sjelden tid til å høre etter hva som plager meg.
Liker å høre sin egen stemme.
Dette gjør meg - naturligvis - utrygg fordi han ikke tar meg og mine problemer på alvor.
Enig med deg som mener at han oppfører seg som en umoden og overfladisk legegutt.
Utrygg på hans avgjørelser og vurderinger. Noe som resulterer i at jeg prøver å finne ut av ting på egenhånd.
Men, sånn skal det vel ikke være...?