Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torshovdalen Legesenter AS
Utnytter pasienter for å tjene penger
Lege: Ole Henrik Øyum SkrevetEr du alvorlig syk, er dette en lege du holde deg unna!!!!
Han er i utgangspunktet så stresset når man kommer inn til time, at han knapt nok evner å høre hva du prøver å formidle, og kan derfor ikke ta deg på alvor.
Det er Alltid forsinkelse på 20-50 min.
Han har mangel på empati, lite forståelse og kan være veldig frekk i måten han svarer deg..
Rett og slett direkte Ufin..
Om man får beskjed om å ringe han på dir.nr for å få svar på prøveresultat, tar han opp røret og skriker i tlf.at han er opptatt og slenger på igjen før du rekker å få spurt om noe i det hele tatt..
Denne legen anbefaler jeg på det sterkeste å styre unna!!!
Kunnskapsløs og travel lege
Lege: Ole Henrik Øyum SkrevetDette er en lege som forsøker å være morsom og menneskelig, men ikke strekker helt til. Jeg har hatt en alvorlg sykdom i over lengere tid med mange symptomer. Han fant ut hva som forårsaket symptomene og var rask å ringe meg når situasjonen var alvorlig, dette skal han ha ære for. I tiden jeg var syk, har jeg følt meg mer kunnskapsrik angående mine egen sykdom enn min egen lege. Jeg har ikke følt meg trygg på hans avgjørelser og vurderinger. Han har ikke tatt meg på alvor eller vist forståelse for at livet var vendt på hodet etter sykdommen inntraff. Han har tatt mange blodprøver og stikk i fingeren, men ingen undersøkelser utover det. På grunn av han har det vært vanskeligere og mer skremmende for meg å være syk. Jeg har selvfølgelig byttet fastlege i ettertid!
Forsinkelser forsinkelser forsinkelser
Lege: Ole Henrik Øyum SkrevetEn ung, noe umoden og overfladisk legegutt. Raske konsultasjoner på 3 - 5 minutter. Passer nok best for de som ikke er alvorlig syke. Nesten alltid store forsinkelser på opptil timen. Han virker egentlig litt sliten og lei av legeyrket. Kan være ufin i språket. En kommentar jeg fikk var : "kommer du nå? du kødder, laben er jo stengt"..........
Anbefales!
Lege: Stein Anders Solgård SkrevetByttet fastlege til Eriksen for litt siden, og er strålende fornøyd. Han er hyggelig, grundig, enkel å snakke med, og tar meg på alvor. Sender eventuelle prøveresultater i posten, hvilket jeg aldri har opplevd før. Har bare positive ting å si om denne legen.
Elendig!
Lege: Faiza Basharat SkrevetFikk time hos denne legen da min fastlege ikke kunne ta meg imot denne dagen (akutt-time). Jeg måtte vente i godt over en time, og da jeg endelig fikk komme inn følte jeg at hun ville bli ferdig med meg fortest mulig. Hun så ikke på meg en eneste gang, oppførte seg regelrett nedlatende mot meg og jeg følte meg ikke tatt på alvor i det hele tatt. Aldri mer!