Torshovdalen Legesenter AS

Hans Nielsen Haugesgate 37E 0481 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Torshovdalen Legesenter AS

En omsorgsfull sjel

Lege: Siri Annie Åsli Skrevet

Siri er varm, effektiv, positiv og omsorgsfull. Hun gir inntrykk av å genuint bry seg om hver og en av sine pasienter. En god lytter som tror fast på at man kjenner sin egen kropp best. Flink til å huske små ting man har fortalt eller nevnt i forbifarten i forrige time som ikke står i journalen. Enkel å få tak i og møter deg alltid med ett smil. En utrolig bra fastlege!

Kjempeflink!

Lege: Siri Annie Åsli Skrevet

Jeg kan absolutt anbefale Siri. Hun vikarierte for min fastlege før hun begynte på Torshov. Hun tok meg på alvor, var interessert i meg som pasient, omtenksom og dyktig. Hun virker genuint opptatt av å være en GOD lege - det er et veldig godt utgangspunkt!

Bra!

Lege: Ole Henrik Øyum Skrevet

Hjelpsom, lytter og er hyggelig. Gir god behandling. Selv om symptomer av og til er utydelige tar han det på alvor og vet han ikke så mye selv sender han meg videre til spesialister på feltet. Printer ofte ut ark med informasjon om sykdommer slik at jeg kan lese dokumentert informasjon. Tar tak i situasjoner uten å nøle. Må alltid vente lenge for å komme inn, men har aldri hatt en lege man ikke må vente på så her syns jeg ikke det er noen forskjell fra andre.
Legekontoret har trolig innført "time på dagen ordning" ordning siden jeg var der sist, så svarene på tilgjengelighet er muligens utdatert:) legesenteret har internettbestilling eller sms-bestilling av timer.

Den beste legen på lenge!

Lege: Stein Anders Solgård Skrevet

Har kun beste ord å si om denne fastlegen. Eriksen er en av de beste fastlege i Oslo. Jeg fikk flott service hos han. Jeg slipper å vente over en halvtime i venterommet. Han er profesjonell og forstår alt hva man trenger. Dette er en lege jeg aldri kunne erstatte med noen andre. Jeg gir til Eriksen de beste anbefalinger. Han forstår meg som at han ikke bare min lege , men som min sønn også. Den beste legen jeg har hatt.

Huttemeitu!

Lege: Ole Henrik Øyum Skrevet

Det hjelper pent lite å tro at man er ung og kul, når man er fullstendig udugelig som lege.Har måttet vente opptil 45 min. på avtalt time. I beste fall ca.20 min. Lytter han til meg som pasient? Vel, mulig han er tunghørt: "Goddag mann, økseskaft!".

Distré, forvirret og glemsk, fordi han han har dobbelt så mange pasienter som han burde ha hatt.

Derfor har han overhodet ikke tid til meg som pasient. Han tar ikke sykdommen/problemene seriøst og gir meg resept på paracet for å lappe på "såret". Det hjelper forøvrig ikke på årsaken til problemene/sykdommen.
Følg et godt råd og velg en annen lege.