Torshovdalen Legesenter AS

Hans Nielsen Haugesgate 37E 0481 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Torshovdalen Legesenter AS

Kul og effektiv

Lege: Ole Henrik Øyum Skrevet

Jeg er enig i at Ole Henrik er kul, men på en utelukkende positiv måte. Han er effektiv og poengtert, noe som passer meg fint i en travel hverdag, trenger ikke en fastlege som diller. Han har stilt opp på beste og mest profesjonelle måte de gangene det har vært nødvendig. Takk, Ole Henrik!

Flott lege!

Lege: Siri Annie Åsli Skrevet

Siri er dyktig i jobben sin, empatisk, morsom og tar deg på alvor. Hun har alltid tid til deg og er lyttende. Er hun usikker på diagnose, bestiller hun flere prøver og hun leser seg opp på sykdommen din til neste time. Jeg fikk super oppfølging av Siri, hun er flott!

viktigere å være kul enn proff

Lege: Ole Henrik Øyum Skrevet

øyum er ung og kul, og det virker som det er viktigere for ham enn å vere proff og pålitelig. jeg har ved flere anledninger lurt på om han bløffer, og om han er en av dem som har skaffet seg papirer uten å sette sin fot innenfor legestudiet. han har sjelden tid til å høre etter hva som plager meg, og gir meg piller "i første omgang for å se om det hjelper" i stedet for å se helhetlig på meg og sykdomsbildet. skuffende!

En sjelden perle

Lege: Siri Annie Åsli Skrevet

Det er lett å anbefale henne. Hun er en sånn lege som det føles lett og komfortabelt å snakke med om vanskelige ting, og hun får ting gjort. Hun henviser videre, skriver det man trenger av attester og er ikke redd for å innrømme hvis det er noe hun ikke vet. Ekstra stjerne i min bok for akkurat det, ingen er eksperter på alt. Har fått mer enn nok av arrogante besserwissere, Siri er motsatt.

Imøtekommende og hyggelig

Lege: Siri Annie Åsli Skrevet

Svært hyggelig, forklarer ting på en pedagogisk måte, man føler seg møtt og ivaretatt. Hun fremstår kompetent og profesjonell. Anbefales. Imidlertid er det ofte vanskelig å få en legetime nært i tid til bestilling, og dette kan være litt upraktisk.