Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torshovdalen Legesenter AS
Dyktig og trygg
Lege: Nirosha Srikumar SkrevetVeldig hyggelig, dyktig og behagelig lege, som både evner å være effektiv og ivareta pasienten på en god måte.
Ikke tilstede
Lege: Siri Annie Åsli SkrevetJeg har tidligere vært veldig fornøyd med Siri, opplevde henne som varm og emosjonelt påskrudd. Men de siste årene har jeg knapt sett henne, og blitt en kasteball mellom ulike vikarer på legekontoret. Det går tregt med svar når jeg har forsøkt å kontakte via helsenorge.no. Er vanskelig å stå på hennes liste, og jeg kommer nok til å bytte fastlege på grunn av dette.
Veldig flink lege.
Lege: Nirosha Srikumar SkrevetVeldig flink medisinsk,
Veldig rask henviser lett får ting gjort men ser ikke pasienten kunn som ett nr i listen har alltid rett og hører ikke etter hva jeg sier elendig Phsykoligisk.
[Navn fjernet av moderator]
Beste fastlegen
Lege: Ole Henrik Øyum SkrevetEn lege som tar deg på alvor, lytter og prøver å finne svar og løsninger på hva som feiler deg. Blir henvist videre om det er ting han ikke har kunnskap om. Har anbefalt han til flere av mine venner.
Effektiv, tilgjengelig og klar i talen
Lege: Ole Henrik Øyum SkrevetDr. Øyum er en effektiv lege dersom man bruker han på riktig måte og det lærte jeg fort.
Han har vist en god tilgjengelighet og forståelse for mine utfordringer, men det kan svare seg å være godt forberedt når man skal til Dr.Øyum.
Totalt sett så er jeg meget godt fornøyd med Dr.Øyum som jeg til nå har benyttet i 6 år som fastlege:)