Torshovdalen Legesenter AS

Hans Nielsen Haugesgate 37E 0481 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Torshovdalen Legesenter AS

Anbefales ikke

Lege: Faiza Basharat Skrevet

Jeg har hatt henne som fastlege i 7 år. Alltid opplevd henne som stresset, nedlatende og avvisende. Hun tar seg ikke tid til å lytte eller undersøke, men er mest opptatt av å bli fortest mulig ferdig. I tillegg til at hun ikke tar seg tid, er hun alltid forsinket (minst 30 minutter) og det er lang ventetid for å få time.
Jeg har heldigvis vært lite hos legen, så derfor ikke tatt meg bryet med å bytte tidligere, men etter at jeg nok en gang føler meg verre etter å ha vært hos henne bytter jeg derfor fastlege nå.

Fantastisk lege

Lege: Siri Annie Åsli Skrevet

Jeg elsker Siri! Det er som å snakke med en venninne, men med kunnskapen til en lege. Hun er både svært faglig dyktig og har høy EQ. Jeg er utrolig takknemlig for å ha henne som fastlege. Vidunderlig person!

Unavailable + zero follow-up

Lege: Ole Henrik Øyum Skrevet

Difficult to get a hold on. Even when "urgent", you have to be able to wait 2-4 weeks. And that's if they don't postpone your appointment.

But they tell you you can always go to Legevakt so...

The biggest issue I have had is he does not follow up at all! After a visit, a visit and a blood test, a visit and a neurologist appointment, a visit, a visit and an MRI, a phone call... all for the same issue, the only issue I ever contacted him about, I still have to explain the whole history to him every time. Meeting a replacement of his once also let me know that he doesn't take notes so that may explain why you'll have to remind him everything every time.

If you need a doctor, urgently or for something more complex than renewing a sick leave you got from another doctor, then you need to have another doctor than him.

Surrete vikar og frekt personale

Lege: Salmana Hafsa Ata Rønning Skrevet

Har godt inntrykk av Salmana, på tross av lite tilgjengelighet, men har ikke sett henne på en stund. Vikaren er uerfaren, surrete og har glemt flere timer. Personalet i resepsjonen på Torshovdalen Legesenter er frekke og lite ydmyke å ha med å gjøre selv når det er legen/legesenteret som har gjort feil. Utrolig provoserende. Bytter ved første mulighet.

Super lege!

Lege: Stein Anders Solgård Skrevet

En dyktig, imøtekommende fastlege som tar pasienten på alvor. Jeg vil absolutt anbefale denne legen.