Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Best Helse AS - Allmennleger
For en dyktig og flott lege!
Lege: Kine Jessen SkrevetKine er den beste fastlegen jeg noen gang har hatt. Hun er engasjert på en slik måte at jeg føler meg ivaretatt på en forsvarlig, omtenksom og engasjert måte. Kine har en genuin evne til å bry seg om pasienten og ikke minst har et åpent sinn. Hun tar seg alltid tid til å lytte til meg og ikke minst forstå.
Etter hvert besøk hos Kine så føler jeg meg hørt og respekter.
Anbefaler på det sterkeste!!
Seriøs og kunnskapsrik
Lege: Jan Olav Frederic Rivelsrud SkrevetFørste møtet med ny fastlege var veldig postitivt! Imøtekommende, rolig og interessert. Lyttende under hele konsultasjonen og jeg slappet av og følte ikke på at han hadde dårlig tid, som alle fastleger har. Virker faglig dyktig! Veldig fornøyd!
Ikke faglig oppdatert
Lege: Tone Jørgensen SkrevetFøler meg ikke trygg på at legen gjør riktige vurderinger. Ikke faglig oppdatert og henviser ikke videre.
Trygg og lyttende
Lege: Kristine Norsted Sømark SkrevetJeg opplever Kristine Sømark som veldig hyggelig og kunnskapsrik. Hun kommuniserer godt og jeg føler at jeg blir tatt på alvor. Det er viktig, for man er jo alltid litt bekymret når man må oppsøke lege. Veldig god på både viderehenvisning og oppfølging.
Virker uinteressert
Lege: Jan Olav Frederic Rivelsrud SkrevetVirker ikke interessert i pasienten. Spør lite spørsmål og viser lite interesse. Jeg måtte selv spørre om prøver, og fikk heller ikke alle jeg spurte om. Ga lite veiledning og forklaring når det kom til prøver som var unormale. Føler meg generelt ikke ivaretatt.