Best Helse AS - Allmennleger

Telefonnummer987 02 359987 02 3 ...
Kongsveien 104 1177 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Best Helse AS - Allmennleger

Kjempebra fastlege

Lege: Marianne Møllerop Skrevet

For det første synes jeg lite om anonymisering av vurderingene. Når det er sagt vil jeg si at Marianne Møllerop er en flott fastlege. Alltid tid, som kanskje kan gi litt ventetid for neste pasient, men det får vi da tåle. Her møtes vi med en menneskelig tilnærming og faglig dyktighet. Med en alvorlig diagnose for en tid tilbake var det dr. Møllerop som fikk henvist til spesialist. Dette avverget ytterligere sykmelding og at jeg kunne returnere i full jobb igjen. Jeg for forblir pasient hos henne og vil anbefale andre som er misfornøyd med sin fastlege å bytte hvis hun har ledig kapasitet da.

Gledelig!

Lege: Astrid Marie Sandberg Skrevet

Første gang hos denne legen i dag. Svært positiv opplevelse. Aktivt forhold til pasienten.

Den mest pliktoppfyllende lege jeg har hatt.

Lege: Jan Olav Frederic Rivelsrud Skrevet

Dr. Frederic Rivelsrud er en veldig dyktig fastlege hva gjelder oppfølging av meg som pasient. Han har en veldig pliktoppfyllende, lyttende og samtidig veldig betryggende væremåte. Han kaller inn til time for oppfølging, og setter alltid av god tid til samtale såvel som undersøkelse. Anbefaler ham på det sterkeste.

Beste legen i by`n!

Lege: Ola Sand Skrevet

Hele min familie har hatt Ola Sand som fastlege i mange mange år (jeg hele mitt liv) og han er en utrolig flink lege. Sympatisk, forstående, tillitsfull og dyktig. Han tar deg på alvor og er klar i tilbakemeldingene han gir. Han prøver å finne årsaken til hvorfor man er syk, ikke bare gi resepter. Han er veldig flink til å printe ut info ark slik at man får mer forståelse for sykdommen man har. Han er en lege som gjør det lille ekstra for pasienten. Verdens beste lege og utrolig takknemlig for å ha han som min fastlege.

God fastlege

Lege: Rune Aakvik Skrevet

Jeg opplever ham som lyttende, med humor, behagelig. Det har sikkert vært dager da han er mer opptatt og ikke like mye tilstede, men dette er absolutte unntak. Hele familien går her (dvs fem). Syns det som oftest er lett å få time, og opplever ikke at jeg må vente lenge. Eneste mangel er at legekontoret ikke har e-resept.