Best Helse AS - Allmennleger

Telefonnummer987 02 359987 02 3 ...
Kongsveien 104 1177 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Best Helse AS - Allmennleger

Empatisk og faglig dyktig

Lege: Tone Jørgensen Skrevet

Fastlege for meg og mine barn i en årrekke. Setter seg inn i pasientens behov og henviser videre hvis nødvendig. Opplever at det alltid er mulig å rydde plass til en akuttime hvis noen i familien trenger det.
Sist men ikke minst:Hun er oppriktig interessert og i tillegg til å gi en faglig vurdering viser hun også medmenneskelige sider!

En meget kompetent lege, og god kommunikatør som faktisk lytter til pasienten

Lege: Erik Aagaard Skrevet

Vår familie har hatt Erik Aagaard som fastlege i mange år. Erik er en fantastisk person. Ikke bare som doktor som jeg liker å kalle ham. Men, personligheten, kompetansen og måten han tilnærmet seg pasientene på burde vært brukt som en referanse/modell på en moderne lege. Han har sin tilmålte tid, men tar seg tid når det er nødvendig. Han kan mye om det meste, og er han i tvil gjør han nødvendige undersøkelser og videresender til spesialist.
Vi stoler 100% på han. Det kun for at han er tydelig, og fordi han gir uttryk for det når han er usikker, og da slipper han ikke tak i pasienten, men følger opp selv eller via spesialister. Stå på kjære doktor! Ikke mange av ditt kaliber.

Dyktig

Lege: Gunnar Tveiten Skrevet

Dyktig, lyttene og opptatt av hvordan du oppfatter situasjonen/sykdommen!

Stresset lege

Lege: Rune Aakvik Skrevet

Hele familien har nå byttet lege etter å ha vært hos Aakvik en lang stund. Jeg oppfatter ham som stresset, tidvis lite vennlig og at vi bryr ham med våre plager. Når han ikke finner ut hva sykdommen/plagen skyldes så får jeg til svar at alt er normalt, selv om det absolutt ikke er det.
Han er en lege som kun stoler på prøvesvarene sine og mener resepter kan kurere det meste. Har vært så frustrert etter flere konsultasjoner nå at det har vært en stor lettelse å få byttet til en forståelsesfull og hyggelig lege som ved første møte sa " du skal ha alt av undersøkelser for de plagene du har".

Løste problemmet på få dager.

Lege: Rune Aakvik Skrevet

Etter å ha slitt med voldsomme smerter i et år, valgte jeg å skifte fastlege.
Rune brukte få dager på å finne årsaken. Gallestein og Laktose intoleranse.

Jeg venter på operasjon, har fått nye / riktige smertestillende som virker og er svært lettet over å ha funnet årsaken til smertene.

Positivt med svar på prøver via sms.

Har kun vært hos Rune to ganger. Virker lovende. Hele familien har nå søkt om å få han som ny fastlege.