Best Helse AS - Allmennleger

Telefonnummer987 02 359987 02 3 ...
Kongsveien 104 1177 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Best Helse AS - Allmennleger

Svært dyktig lege

Lege: Rune Aakvik Skrevet

Veldig godt fornøyd; en lege jeg gjerne også anbefaller til andre.

Svært god fastlege!

Lege: Astrid Marie Sandberg Skrevet

Hyggelig, lyttende fastlege med gode fagkunnskaper som gir god oppfølging av pasienter. Anbefales!
Timebestilling tar irriterende lang tid over telefon, men er lett via sms eller nettet.

En lege som ser hele pasienten

Lege: Erik Aagaard Skrevet

Han er tilstede og ser "meg". Gir i tillegg " klemmer der dette er nødvendig! Seriøs og tillitsvekkende!

Aagaard er en fantastisk lege!

Lege: Erik Aagaard Skrevet

Etter å ha hatt noen triste fast-lege opplevelser, var jeg så heldig å bli pasient hos Erik Aagard! Han er en fantastisk person, som tar i mot pasienten med mye omsorg, humor og varme. Jeg blir omtrent frisk av bare å ta ham i hånda. :-D
I det hele tatt, er Best Helse Nordstrand et utrolig bra legesenter, og Erik Aagaard et lysende eksempel på hvordan en lege bør være. Barna mine er også pasienter hos ham og de føler også at de blir sett og tatt på alvor, og selv om de har vondt og er helt utenfor, får han dem til å smile og føle seg litt bedre.
Sitat: "Vi behandler mennesker, ikke blodprøver"
-Bare dette gjør ham til en ekte helt i min bok (etter tidligere lege-opplevelser)

Bra lege med forbedringspotensiale

Lege: Rune Aakvik Skrevet

Bra lege, men kunne ønske at han var flinkere til å gi råd om hvilke tiltak man skal gjøre dersom forløpet av tilstanden ikke bedrer seg. Positivt at han bruker elektronisk tilbakemelding av prøvesvar.