Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Best Helse AS - Allmennleger
En dyktig lege
Lege: Gunnar Tveiten SkrevetEn kompetent og empatisk lege som ser helheten, og henviser videre om det er nødvendig. Må legge til at han var min fastlege tidligere - over flere år, ikke nå lenger. Han tok seg tid og var imøtekommende.
En behagelig fastlege
Lege: Tone Jørgensen SkrevetTone har et svært behagelig vesen og er lett å prate med. Jeg føler meg trygg hos henne, og det er kanskje det viktigste med legen!
Han bryr seg om deg!
Lege: Rune Aakvik SkrevetRune er ikke min fatlege, men fikk gleden av å ha han som reservelege da min fastlege var opptatt. Rune tok seg god tid, forstod problemene og gjorde grundige undersøkelser både intern på Best Helse og vha eksterne tjenester.
Det virket som om Rune var genuint interessert i å hjelpe meg som passient.
Rune gis de aller beste anbefalinger fra meg!
Ikke fornøyd..
Lege: Rune Aakvik SkrevetHver gang jeg er hos dr Aakivik (noe jeg helst unngår), får jeg bare helt fjerne svar og beskjed om at hva enn jeg kommer med er helt normalt. Jeg er ikke noe lege selv, men jeg vil tørre å påstå at brystsmerter i 20 årene ikke er helt normalt, heller ikke å ha vondt i knærne. Han følger ikke så godt med når jeg snakker med han, og han får sjeldent med seg mer enn halvvparten av hva jeg sier.. Etter å ha gått til dr Aakvik de siste årene og bare fått svada svar, så har jeg heller begynt å dra på legevakten (går jo ikke til legen før jeg er ordentlig syk).
Dette er den beste legen noen kan ha som fastlege
Lege: Erik Aagaard SkrevetJeg har vært pasient hos han i over 20 år. Uansett hvilke symptomer eller sykdommer jeg har hatt i alle disse årene, har han alltid tatt meg på alvor. Alltid sendt meg videre til spesialist ved behov. Han er meget dyktig og holder seg alltid ajour på nye ting. Tarseg alltid noen minutter for og lytte.