Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Best Helse AS - Allmennleger
veldig godt fornøyd
Lege: Rune Aakvik SkrevetVi bruker Rune Aakvik som familielege og er alle svært tilfreds med den behandling vi får. Synes han er lyttende og oppriktig interessert. Vi har alle sammen kun gode erfaringer med Aakvik.
Min fastlege!
Lege: Rune Aakvik SkrevetTrives god med Rune som fast lege, han bryr seg, og husker alltid alt.( hele familien går til Rune)! . Jeg er mye syk, og føler meg nesten som en hypokonder,siden jeg kommer så ofte. Da er det hyggelig å bli tatt i mot av Rune, som tar alt på alvor og tar seg god til til å lytte og hjelpe. Han har virkelig vært til stor hjelp for min helse de siste årene!
Den beste legen jeg har hatt!
Lege: Rune Aakvik SkrevetHører etter, gir trygghet og sykliggjør ikke. Kan anbefale til alle! Kanskje særlig til barnefamilier.
Den beste legen jeg har hatt.
Lege: Rune Aakvik SkrevetEn meget god lege. Byttet til ham da BestHelse nordstrand begynte. Hen er hyggelig, alltid blid, lett å kommunisere med og gir skikkelige tilbakemeldinger.
Anbefaler ham på det sterkeste.
MEGET BEHAGELIG
Lege: Jan Olav Frederic Rivelsrud SkrevetStyrke: ser pasienten og pasientens behov. Bruker tid. Gir gode råd og er tidseffektiv.