Best Helse AS - Allmennleger

Telefonnummer987 02 359987 02 3 ...
Kongsveien 104 1177 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Best Helse AS - Allmennleger

Dyktig lege som ser sine pasienter

Lege: Tora Margrethe Zimmer Stensvold Skrevet

Jeg har hatt en del fastleger gjennom årene, men har aldri vært så fornøyd med en som jeg er med Tora. Hun ser deg som pasient og tar deg på alvor. Man føler seg ivaretatt. Hun er kunnskapsrik, og dyktig.

Beste legen!

Lege: Erik Aagaard Skrevet

Du vet du har en god lege når du er litt trist for å bli frisk, for da får du ikke sett legen på en stund… 😄

Takk for alt du gir av deg selv av energi, positivitet, omsorg, visdom og humor. Bare å ha deg som lege er terapi i seg selv.

Følger meg ikke trygg

Lege: Tora Margrethe Zimmer Stensvold Skrevet

Vanskelig å bestille timen. Legen virker ikke interessert, og virker til å ha dårlig tid. Råd som jeg har fått ang mitt barn var veldig litte betryggende. Jeg føler at jeg blir ikke hørt og føler meg nesten uønsket eller i hvert fall ikke tatt på alvor.
Venter nå på venteliste hos en annen fastlege.

Trygg og veldig kunnskapsrik

Lege: Ola Sand Skrevet

Jeg har vært pasient siden oppstart ved Nordstrand legesenter. Ola er en lege man kan stole på. Er det noe spes han lurer på, gir han seg ikke før han vet svaret… Ola har en fin og rolig framtreden, lett å forstå, når han forklarer om sykdom eller skade.

Super lege

Lege: Marianne Møllerop Skrevet

Marianne er helt topp . Hun lytter, tar på alvor,er engasjert, menneskelig og veldig flink. Har hatt henne som lege i ca 15 år. Hun anbefales