Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Best Helse AS - Allmennleger
Trygg og kunnskapsrik!
Lege: Marianne Møllerop SkrevetVeldig fornøyd med Marianne Møllerop 👍🏻 Alltid god til å lytte til pasienten! flink og veldig hyggelig! beste fastlege 👍🏻
Den beste legen
Lege: Tone Jørgensen SkrevetJeg håper Tone orker å fortsette å være fastlege, hun er trygg, tilgjengelig, kunnskapsrik og lyttende! Hun er en super fastlege
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Tora Margrethe Zimmer Stensvold SkrevetStensvold setter seg nøye inn i pasientens problemer, og undersøker tiltak til beste for videre behandling. Anbefales!
Fantastisk
Lege: Ola Sand SkrevetOla har vært min, og mine barns fastlege i 25 år og har vært helt fantastisk. Finner alltid hba som er galt, og gir seg aldri. Svært kompetent lege som burde vært selve standarden på hvordan en lege skal være.
Alt fra forkjølelse til avanserte løpeskader, Ola finner alltid årsaken og gir riktig behandling.
Ubehagelig
Lege: Marianne Møllerop SkrevetHun har et vekslende humør. Hun kan være hyggelig, men også virke irritert og få en til å føle seg lite velkommen. Må alltid vente 20 til 35 minutter på å komme inn selv om hun ikke har andre kunder. Har vært på venteliste til ny fastlege i nesten et år. Hun er nok en faglig flink lege, men kommunikasjonen er dårlig og jeg syns det er ubehagelig å være der.