Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Eger Legene AS
Konge lege trygg og god!
Lege: Dag Olav Berntsen SkrevetFøler eg blir tatt seriøst og får god oppfølgning, men ikke alt eg e enig i men vi kommer alltid te en løysning!
Hu med du fine auene så bur på Haua så holde meg i liv bl a;)
Grei lege men forferdelig kontor
Lege: Dag Olav Berntsen SkrevetDag oppleves som en grei og OK lege men legekontoret er en stor katastrofe.
Etter den forrige fastlegen pensjonerte seg valgte jeg å gå hit på anbefaling fra forrige fastlege. Men det viste seg å være feil valg.
Den første timen jeg prøvde å bestille var vanskelig å forholde seg til. Ikke får man velge dag eller dato selv, dette finner kontoret ut for deg.
Da timen var fastsatt ble den forskjøvet samme dag som jeg skulle kommet bort. Med mindre enn 2 timer forvarsel ble timen plutselig flyttet hele 3 uker fram i tid.
Og da jeg skulle komme for den nå nye timen ble jeg sittende i 2 timer etter min fastsatte time.
Selve timen gikk OK, Dag lyttet og ga inntrykk av å gjøre sitt beste. Men han virket ikke å ha satt seg inn i journalen min.
God Lege
Lege: Dag Olav Berntsen SkrevetDag er en veldig god lege. Bestemt men hører på hva jeg som pasient har og si. Han sjekket heller en gang for mye en for lite. Jeg slet en del Psykisk i tillegg til noen fysiske plager. Følte meg trygg med han og hadde det ikke vert for vi flyttet langt vekk (mer en 6 timer) så hadde jeg beholdt han.
Eneste minuset er at det ALLTID er lang ventetid å han ofte er forsinket. av og til 1-2 timer. For min del tenker jeg det er greit for han bruker den tiden som trengs på hver pasient i stede for å hive deg ut etter 20 min om behovet for mer er der.
Anbefales!!
Fantastisk lege
Lege: Dag Olav Berntsen SkrevetDag Olav er en fantastisk lege, føler meg både sett og hørt hos han.
MEN legekontoret er helt ubrukelig!
Etter purring å purring på resepter har jeg fått nok, nå har jeg byttet fastlege.
Hva damene som sitter i den skranken holder på med må gudene vite.
Beste fastlegen! MEN et helvetes legekontor
Lege: Dag Olav Berntsen SkrevetDag Olav er den beste legen jeg har hatt. Han lytter og kommer med egne erfaringer som har hjulpet meg som pasient. Han er forståelsesfull og ærlig. God lege!
Selve legekontoret er en fiasko uten like. 8 uker tok det før legen/legekontoret sendte inn en henvisning. Jeg ringte legekontoret hver uke, 2 ganger i uken, og spurte om de hadde sendt henvisningen.."nei, skal purre, har sagt ifra osv" Neida.... fysisk oppmøte og et par skjellsord måtte til før de klarte å reagere. Har også måttet mast om resepter, og har måttet møte opp fysisk der å. Det lønner seg å møte opp med et par skjellsord i skranken, for hvis ikke så blir INGENTING gjort.