Amarbir Singh Bandesha
Jeg har aldri opplevd at noen gjør seg så utilgjengelig som Amarbir. All forsøk på kommunikasjon er dødføft. Telefon, Pasientsky, mail. Det eneste som hjelper er personlig oppmøte og å håpe at noen er tilstede så du kan få bestilt time til senere.
Fantastisk flink lege. Får alltid hjelp med det pasienten trenger- henvisninger er heller aldri et problem å få.
Amarbir Singh Bandesha er fast legen min i 12 år. Han er Lytting og respektfull lege når jeg treffer ham, men veldig vanskelig kommer fram til ham i de siste årene. På helsenorge viser ingen ledige timer i hele året. Når jeg ringer ingen som svarer telefonen. Om noen svarer noen ganger, får jeg svar om det ikke ledige timer og ting som ikke tar alvor hvor mye jeg forteller alvorligheten. Ting blir utsatt til en annen dag/ gang og vi har flere prøver som ikke ble utført. Lei å høre om "legen er ikke her", "ingen lege her", selv vi bestille time på forhånd, "legen kommer til å ringe deg". "Ingen ledige timer fram...," Datteren min var syk og vi var på senteret da vi hadde time, men de holdt på å flytte til en annen plass. Kunne vi ikke få beskjed om dette før vi gikk? Pga dette, har jeg veldig litte lyst å ringe eller gå til Senteret. Jeg og datteren min trenger virkelig lege hjelp, men vi vet ikke hvor vi får det hjelpen det vi trenger. Legevakt? Sa at de hjelper kun akutt og at vi må ta kontakt fast legen. Fast lege? Så vanskelig å møte ham. Bytte lege? Vi er i lang liste nesten i et år. Privatist lege? så dyrt at vi ikke klare å betale.
Jeg har ikke peiling hva skal jeg gjøre.
Helt umulig å få tak i dere, ikke på nett og ikke på tlf.
Helt utrolig, når pasientene deres trenger hjelp!
Dyktig lege alltid finner medisinske løsninger og alltid er profesjonell. Viser mye empati og faglig dyktighet.
Anbefales sterkt.