Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørbyen legesenter
Tar pasienten på alvor, kunnskapsrik.
Lege: Anders Svebakk Giske SkrevetHadde legen som fastlege vell over ett år. Hadde flere timer. Følte meg godt ivaretatt. Flink å kommunisere, han lyttet godt når jeg forklarte og tok seg god tid under behandling. Meget dyktig og kunnskapsrik lege.
En god lege som lytter
Lege: Anders Svebakk Giske SkrevetEn lege som bryr seg om meg som pasient. Jeg føler at jeg har hans fulle oppmerksomhet å blir tatt på alvor. Han tar seg alltid tid til en prat der han interesserer seg for meg å om hvordan jeg har det.
Jeg kjenner meg helt trygg på han å er veldig fornøyd med han som min fastlege
Der er mye som kan bli bedre ,
Lege: Marit Helene Kalstad SkrevetVanskelig å kommunisere med og hun svarer ikke på spørsmål som jeg ønsker svar på ang,min diagnose .Hun virker usikker og frustrert . Virker som om hun ikke har noe å tilføre pasienten . Hun bør lytte og gj gode råd . En lege skal være pasiententens støtte.
Fantastisk lege
Lege: Steinar Robertsen SkrevetSteinar er dyktig. Alltid tatt meg på alvor. Følger meg opp og gjør alltid det vi blir enig om.
Stoler 100 % på han.
Empatisk og varm lege
Lege: Lise Birthe Pilegaard Figenschou SkrevetLise er helt fantastisk! Hun er lyttende og tålmodig, lett å snakke med og tar seg god tid. Til og med "flaue" ting blir lett å ta opp, hun tar alt på alvor og ingenting blir kleint hos henne. Jeg føler meg godt ivaretatt og i beste hender. Hun er ærlig hvis det er noe hun ikke har tilstrekkelig kunnskap om, og rådfører seg med andre/henviser videre ved behov. Anbefaler henne på det varmeste!