Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørbyen legesenter
Dårlig kundebehandling
Lege: Marit Helene Kalstad SkrevetVeldig kvass og stresset. Følte meg ikke tatt vare på. Virket som hun ville ha meg ut derfra fortest mulig.
Trygg og engasjert lege
Lege: Lise Birthe Pilegaard Figenschou SkrevetEtter en situasjon hvor min sønn har vært meget skeptisk til helsevesenet har Lise figenschou bidrad til å gi han igjen trygghet Og forutsigbarhet.
Hun klarer å trygge han, tar han alltid på alvor å gjør sitt beste for at han skal få adekvat hjelp
Hun er ærlig når det er ting som ikke fungerer tilfredsstillende,
Er alltid oppdatert på hva som skjer ellers i helsevesenet med han
Stiller på samarbeidsmøter når det er nødvendig.
I mine øyene er han utrolig heldig som har Lise som fastlege!!
Verdens beste fastlege!
Lege: Lise Birthe Pilegaard Figenschou SkrevetJeg har ikke ord på hvor fornøyd jeg er med Lise Figenschou! Bedre lege har jeg aldri vært til, ser løsninger og er lett å snakke med. Bruker god tid, gjør det hun skal og følger opp på en glimrende måte. Rett og slett en "drømmelege" Jeg har ingenting negativt å si om denne legen. Pasientene til Figenschou er heldige!
Veldig fornøyd
Lege: Lise Birthe Pilegaard Figenschou SkrevetFigenschou er veldig flink, tar seg god tid og er blid og hyggelig. Hun gjør alltid sitt ytterste for å hjelpe, enten ved det hun kan gjøre selv, eller ved å henvise videre til spesialist. Jeg har stor tillit til henne og er veldig fornøyd med valget av henne som fastlege.
Fantastisk fastlege!
Lege: Lise Birthe Pilegaard Figenschou SkrevetDette er virkelige en flott lege, tar tak i problemene og finner løsninger. Hun er ingen bedreviter og lytter mye til pasienten. Ellers er hun hyggelig og blid!