Sørbyen legesenter

Strandvegen 106 9006 Tromsø

Siste vurderinger av behandlere ved Sørbyen legesenter

Et medmenneske i vår familie.

Lege: Lene Togstad Skrevet

Lene Togstad er fastlegen til hele familien og for oss er hun et medmenneske. Vi snakker om henne og vet vi kan kontakte henne om vi trenger hjelp. Hun stiller alltid opp og bryr seg. Hun viser omtanke og ringer om vi er alvorlig syk. Hun er en travel dame så det kan bli litt venting, men det er verdt det. Det er også mange andre flotte leger på kontoret som stepper inn om hun ikke er til stede. På labben er det flere som er superdyktige på å stikke! Vi er takknemlig for Sørbyen legesenter.

En grei fastlege

Lege: Marit Helene Kalstad Skrevet

Jeg opplever Marit som en lege med et varmt smil. Hun lytter og jeg føler at jeg blir tatt på alvor. Det er behagelig å være inne hos henne og jeg føler at jeg kan ta opp hva som helst med henne. Jeg har ikke opplevd at hun har vært permitert de gangene jeg har trengt legetime.

Det eneste minuset er at hun ofte virker litt stresset, men det kan jo ha noe med at det er en travel jobb. Selv om hun virker stresset spør hun likevel om det er noe mer hun kan hjelpe meg med. Tommel opp for det! Jeg vil anbefale Marit.

Fantastisk lege

Lege: Lene Togstad Skrevet

Lene er en fantastisk lege som tar deg på alvor og er rask til å følge deg opp både med tanke på henvisninger, prøver etc. Hun viser omtanke, ringer deg hvis hun sier hun skal det og man føler seg virkelig møtt hos henne. Det smerter meg å bytte fastlege, men eneste grunnen til at jeg gjør det er de uspiselige legesekretærene på Sørbyen Legesenter. Jeg klarer ikke lenger å forholde meg til sure, frekke og arrogante mennesker som får deg til å føle deg som et hår i suppa når man er syk og nøden er stor.

Jeg har vært innom de fleste legene på Sørbyen Legesenter og er fornøyd med alle. Hadde de fått bytta ut uglene i ekspedisjonen hadde dette vært drømmelegesenteret (med unntak av Heidi som er varm og imøtekommende). Så frem til legesekretærene byttes ut eller tvinges på smilekurs, velger jeg å holde meg unna Sørbyen legesenter, til tross for fantastiske leger. Synd, men nok er nok.

Følger opp

Lege: Marit Helene Kalstad Skrevet

Etter å ha hatt samme lege i ca. 30 år og var så langt fornøyd men når alvorlig sykdom inntraff og legen ikke fulgte opp var tiden inne til å bytte. Føler at Kalstad har tatt meg og mine plager på alvor. Hun følger opp og er en lege som absolutt lytter. Er det noe hun selv lurer henviser hun fort til spesialist. Så langt meget godt fornøyd.

Den dårligste legen jeg har hatt

Lege: Marit Helene Kalstad Skrevet

Det var i en vanskelig periode i livet at jeg trengte legen som mest, og hun var absolutt den som ikke hjalp til. Nå er hun sikkert en bra lege, men mot meg var hun arrogant og direkte uhøflig. Jeg ser at det er flere som har den opplevelsen, men noen kommer hun tydeligvis overens med, så da har det muligens med kjemi å gjøre. Heldigvis fikk jeg god hjelp et annet sted, som natt og dag. Nå i ettertid kan jeg se at dette muligens kommer fra usikkerhet fra hennes side, i så fall, tenk nøye gjennom før du går til denne legen, vurder om hun er den rette for det du trenger hjelp til.