Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørbyen legesenter
Kjempe fornøyd
Lege: Lise Birthe Pilegaard Figenschou SkrevetFigenschou er en fantastisk lege, hun tar deg seriøst, og sørger for at man får den hjelpen man trenger, her er det ei som kan jobben sin!
Vennlig, lyttende og nøye.
Lege: Steinar Robertsen SkrevetKlarer å få de verste undersøkelser og prøver til å bli en morsom opplevelse, ettersom han har en unik evne til å få en til å le og slappe av. Virker som han oppriktig bryr seg om god kundebehandling, tar en på alvor og finnes ikke arrogant eller moraliserende.
En lege jeg vil anbefale absolutt alle - kanskje særlig de som ikke er så glad i å gå til lege i utgangspunktet!
Kan trygt anbefales
Lege: Steinar Robertsen SkrevetSteinar var fastlegen min i 2 år før jeg flyttet. Jeg har ikke hatt bedre lege verken før eller siden. Han hørte på meg og tok meg alvorlig. Han hadde lav terskel før han henviste meg videre, og jeg følte alltid at han var føre var. Kunne ikke ønsket meg mer hos en lege.
Et medmenneske i vår familie.
Lege: Lene Togstad SkrevetLene Togstad er fastlegen til hele familien og for oss er hun et medmenneske. Vi snakker om henne og vet vi kan kontakte henne om vi trenger hjelp. Hun stiller alltid opp og bryr seg. Hun viser omtanke og ringer om vi er alvorlig syk. Hun er en travel dame så det kan bli litt venting, men det er verdt det. Det er også mange andre flotte leger på kontoret som stepper inn om hun ikke er til stede. På labben er det flere som er superdyktige på å stikke! Vi er takknemlig for Sørbyen legesenter.
En grei fastlege
Lege: Marit Helene Kalstad SkrevetJeg opplever Marit som en lege med et varmt smil. Hun lytter og jeg føler at jeg blir tatt på alvor. Det er behagelig å være inne hos henne og jeg føler at jeg kan ta opp hva som helst med henne. Jeg har ikke opplevd at hun har vært permitert de gangene jeg har trengt legetime.
Det eneste minuset er at hun ofte virker litt stresset, men det kan jo ha noe med at det er en travel jobb. Selv om hun virker stresset spør hun likevel om det er noe mer hun kan hjelpe meg med. Tommel opp for det! Jeg vil anbefale Marit.