Sørbyen legesenter

Strandvegen 106 9006 Tromsø

Siste vurderinger av behandlere ved Sørbyen legesenter

lite hyggelig

Lege: Lise Birthe Pilegaard Figenschou Skrevet

fikk henne som vikar. i stedet for å hjelpe meg å få allergivaksine, var hun nedlatende og avvisende på muligheten. Heldivis ordnet min fastlege det. Det er ikke noe problem å få, og lite bivirkninger, noe hun kunne funnet ut hvis hun hadde sjekket i stedet for å fortelle meg hvor dum jeg var som ba om noe slikt.

Verdens beste fastlege

Lege: Steinar Robertsen Skrevet

Har hatt han som fastlege i fire år. ..og han er utrolig flink! Han er flink faglig, finner løsninger, er positivt innstilt og møter meg på en god måte. I tillegg synes jeg det er bra at han er ærlig, og sier hva han tenker. For min del har det vært bra med en lege som også setter grenser og ikke sier "ja" til alt. Jeg kunne ikke hatt en bedre fastlege, og setter utrolig stor pris på den jobben han han gjør.

Kjempe fornøyd

Lege: Lise Birthe Pilegaard Figenschou Skrevet

Figenschou er en fantastisk lege, hun tar deg seriøst, og sørger for at man får den hjelpen man trenger, her er det ei som kan jobben sin!

Vennlig, lyttende og nøye.

Lege: Steinar Robertsen Skrevet

Klarer å få de verste undersøkelser og prøver til å bli en morsom opplevelse, ettersom han har en unik evne til å få en til å le og slappe av. Virker som han oppriktig bryr seg om god kundebehandling, tar en på alvor og finnes ikke arrogant eller moraliserende.

En lege jeg vil anbefale absolutt alle - kanskje særlig de som ikke er så glad i å gå til lege i utgangspunktet!

Kan trygt anbefales

Lege: Steinar Robertsen Skrevet

Steinar var fastlegen min i 2 år før jeg flyttet. Jeg har ikke hatt bedre lege verken før eller siden. Han hørte på meg og tok meg alvorlig. Han hadde lav terskel før han henviste meg videre, og jeg følte alltid at han var føre var. Kunne ikke ønsket meg mer hos en lege.