Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørbyen legesenter
Vanskelig å bytte fra
Lege: Marit Helene Kalstad SkrevetHar hatt Marit som fastlege flere år. Ble byttet til henne da min tidligere lege forlot praksisen. Har vært veldig fornøyd. Selv om jeg er sjeldent til legen, så føler jeg at hun kjenner meg. Hører på det jeg har å si, tar meg seriøst og følger opp effektivt ut fra det. Godt humør har hun også. Nå har jeg flyttet, har utsatt i det lengste å bytte lege.
Lytter og tar deg på alvor!
Lege: Lise Birthe Pilegaard Figenschou SkrevetHun tar seg tid til å lytte på hva pasienten har å si, kommer med en rekke forslag til hva man vil gjøre videre og gir sin faglige vurdering av ulike behandlingsmetoder, men lar likevel pasienten få komme med sine innspill og tar dem på alvor.
Svært imøtekommende lege som nesten gjør deg friskere bare ved samtalen inne på legekontoret.
Tror ikke jeg har hatt bedre fastlege.
Lege: Steinar Robertsen SkrevetVeldig hyggelig, faglig flink og hjelpsom. Et smil har han alltid på lur under en konsultasjon. Stoler helt på han som lege. Går alltid derfra med en følelse av at jeg har fått en riktig behandling.
lite hyggelig
Lege: Lise Birthe Pilegaard Figenschou Skrevetfikk henne som vikar. i stedet for å hjelpe meg å få allergivaksine, var hun nedlatende og avvisende på muligheten. Heldivis ordnet min fastlege det. Det er ikke noe problem å få, og lite bivirkninger, noe hun kunne funnet ut hvis hun hadde sjekket i stedet for å fortelle meg hvor dum jeg var som ba om noe slikt.
Verdens beste fastlege
Lege: Steinar Robertsen SkrevetHar hatt han som fastlege i fire år. ..og han er utrolig flink! Han er flink faglig, finner løsninger, er positivt innstilt og møter meg på en god måte. I tillegg synes jeg det er bra at han er ærlig, og sier hva han tenker. For min del har det vært bra med en lege som også setter grenser og ikke sier "ja" til alt. Jeg kunne ikke hatt en bedre fastlege, og setter utrolig stor pris på den jobben han han gjør.