Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørbyen legesenter
Faglig dyktig
Lege: Marit Helene Kalstad SkrevetKarlstad er faglig dyktig og tar seg alltid god tid. Her blir du tatt seriøs av en forståelsesfull og løsningsorientert lege. Jeg hadde aldri bytte fastlege hadde det ikke vært for at jeg flyttet sørover.
Dyktig lege
Lege: Anders Svebakk Giske SkrevetDenne legen har gode mellommenneskelige kvaliteter. Som pasient blir man lyttet til, og man føler seg trygg på at legens vurderinger er riktige.
Lyttende og trygg
Lege: Lene Togstad SkrevetEr tilstede, lytter og bruker tid uten følelse av at hun følger med klokka. Tar deg på alvor, og følger deg opp.
Effektiv og dyktig
Lege: Marit Helene Kalstad SkrevetEr veldig fornøyd med henne, hun er effektiv og snar. Er hun i tvil så videresender hun meg til spesialister. Hun hører hva jeg sier og hun tar seg tid å svare meg med et språk som jeg forstår. Hun har vært min fastlege snart i 10 år.
Arrogant og ufølsom
Lege: Steinar Robertsen SkrevetEr veldig glad for at man kan bytte fastlege når man vil. Denne legen er arrogant, bedreviter og til tider frekk. Har et glis som henger ved han hele legetimen, dette gjør at jeg ikke klarer å ta han seriøst. Synd, for legesenteret er flott. Men kan dessverre ikke forholde meg til han.