Risvollan Legesenter AS

Ingeborg Aas veg 4 7036 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Risvollan Legesenter AS

Veldig flink

Lege: Kristian Holøymoen Dahlberg Skrevet

Veldig imøtekommende og en person som virkelig bryr seg om pasienten. Lett å snakke med og har aldri dratt fra legekontoret misfornøyd.

Jeg fikk en alvorlig diagnose og han henviste meg på dagen videre til de riktige kanalene og fikk utrolig god oppfølgning gjennom hele prosessen. Han er genuint interessert i å hjelpe folk og føler at jeg alltid har fått utrolig god hjelp av han.

Trygg og god

Lege: Trine Irene Skarsvåg Skrevet

Jeg er kjempefornøyd med Trine som fastlege. Hun er faglig dyktig, effektiv og rett på sak. Jeg har følt meg trygg, ivaretatt og fornøyd etter hvert besøk. Hun er særlig flink til å roe ned en til tider hypokondrisk flink pike. Kan absolutt anbefale Trine om du setter pris på effektivitet og faglig styrke og å ikke bli «dillet med» samtidig som du blir tatt på alvor!

Ikke anbefalt

Lege: Trine Irene Skarsvåg Skrevet

Har aldri følt hun tar meg på alvor, spesielt når det kommer til mental helse, virker som om hun ikke har tid og bare vil bli ferdig med behandlingen.

Livredder

Lege: Ørjan Sæknan Skrevet

Ørjan har bokstavelig talt reddet livet mitt ved å stille helt riktig diagnose på noe som jeg trodde var noe ubehagelig og ufarlig, men som viste seg å være svært så alvorlig.

Har hatt Ørjan som fastlege i 12 år og har alltid blitt tatt på alvor og fått den beste behandling man kan få.

Ørjan har humor, glimt i øyet, men samtidig en særdeles dyktig lege som er villig til å gå den ekstra mila for å gi gode råd. Han har et vinnende vesen og jeg har aldri opplevd at han har det travelt med å få deg ut av legekontoret etter at konsultasjonen er ferdig. En lege som tar seg tid til å virkelig lytte er gull verdt, og Ørjan er nettopp en slik lege.

Fantastisk fastlege!

Lege: Kamilla Kahn Heuch Skrevet

Er utrolig fornøyd med Kamilla som fastlege, utrolig flink i jobben sin og empatisk og trygg. Føler at hun setter av godt med tid, og tar problemer på alvor. Føler at jeg er i gode hender hos henne :)