Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Risvollan Legesenter AS
Ikke anbefalt
Lege: Trine Irene Skarsvåg SkrevetHar aldri følt hun tar meg på alvor, spesielt når det kommer til mental helse, virker som om hun ikke har tid og bare vil bli ferdig med behandlingen.
Livredder
Lege: Ørjan Sæknan SkrevetØrjan har bokstavelig talt reddet livet mitt ved å stille helt riktig diagnose på noe som jeg trodde var noe ubehagelig og ufarlig, men som viste seg å være svært så alvorlig.
Har hatt Ørjan som fastlege i 12 år og har alltid blitt tatt på alvor og fått den beste behandling man kan få.
Ørjan har humor, glimt i øyet, men samtidig en særdeles dyktig lege som er villig til å gå den ekstra mila for å gi gode råd. Han har et vinnende vesen og jeg har aldri opplevd at han har det travelt med å få deg ut av legekontoret etter at konsultasjonen er ferdig. En lege som tar seg tid til å virkelig lytte er gull verdt, og Ørjan er nettopp en slik lege.
Fantastisk fastlege!
Lege: Kamilla Kahn Heuch SkrevetEr utrolig fornøyd med Kamilla som fastlege, utrolig flink i jobben sin og empatisk og trygg. Føler at hun setter av godt med tid, og tar problemer på alvor. Føler at jeg er i gode hender hos henne :)
Imøtekommende og trygg lege
Lege: Kristian Holøymoen Dahlberg SkrevetDr Dahlberg bryr seg virkelig om deg som person, og ser helheten. Selv og jeg har flyttet på andre siden av byen så bytter jeg ikke fastlege. Føler meg alltid hørt på og tatt på alvor.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Ole Christen Løvli SkrevetEn lege som oppleves trygg å komme til. Han henviser til spesialister hvis det er utenfor hans område, og dette sier alt om hvor mye han bryr seg om riktig helsehjelp til den enkelte pasient. Har gått til han i mange år, alltid blitt møtt med forståelse. Dyktig med psykiske lidelser.