Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Risvollan Legesenter AS
Makeløs bra!
Lege: Malin Aasprong Holberg SkrevetMalin er solid, kunnskapsrik, alltid vennlig, ikke en eneste gang har jeg sett eller hørt henne stresset. Ser meg hele tiden, og har en ro som er fantastisk.
Veldig flink lege.
Lege: Andrea Tambs Berstad SkrevetVerden beste lege. Går greit med legetimen. Går greit med kommunikasjon selv om jeg er hørselshemmet.
Lyttende, varm og faglig god
Lege: Trine Irene Skarsvåg SkrevetTrine er en fantastisk fastlege jeg er veldig glad for å ha byttet til. Som pasient føler jeg meg hørt og tatt på alvor. Hun setter raskt i gang tiltak, samtidig som at en føler det blir lagt opp en plan videre. Hun er også et varmt menneske og faglig dyktig.
Trygghet
Lege: Kamilla Kahn Heuch SkrevetKamilla møter deg med et stort smil og lytter til det du har å fortelle. Hun er rask til å videresende deg til neste instans, eller komme med anbefalinger for videre behandling. Viser også at hun følger opp behandlingen hun har satt igang. Føler meg trygg på henne.
Du føler deg ivaretatt
Lege: Kamilla Kahn Heuch SkrevetEn fantastisk lege, kunnskapsrik og behagelig. Og er det behov for spesialundersøkelser sender hun deg videre.