Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Risvollan Legesenter AS
Trygg, imøtekommende og behagelig.
Lege: Malin Aasprong Holberg SkrevetMalin gav meg umiddelbart en følelse av tillit og respekt. Har alltid opplevd hun som rolig og hun tar seg god tid til å lytte når jeg kommer på timer. Hun er imøtekommende og forståelsesfull, samtidig bestemt og trygg som lege. Har flere ganger blitt imponert over tilgjengelighet, gjennomføringsevne og oppfølging!
Lite analytisk og arrogant
Lege: Trine Irene Skarsvåg SkrevetTrine Irene er en kald og lite emaptisk person, som riktignok er sosial med kolleger som hun kan bruke 20 minutter av timen din på å drikke kaffe med. Dessverre har hun en tendens til å avbryte deg med mindre du gir henne informasjon i veldig små porsjoner. Til gjengjeld er hun selvsikker og til tider arrogant når hun tar beslutninger, som vanligvis baserer seg bare på en skrøpelig del av tilgjengelige fakta.
Trygg
Lege: Stein Kristian Lereim SkrevetFøler meg godt ivaretatt.
Bestandig grundige undersøkelser og behandlinger. Har vært pasient på dette legesenteret og dette er den andre legen. Han er alltid tilstedeværende og hyggelig
Kald
Lege: Trine Irene Skarsvåg SkrevetBytter fastlege pga å ha opplevd å ikke blitt tatt på alvor, samt kald oppførsel og overlegen oppførsel. Følte meg ofte verre eller mer forvirra etter legetimen, og lite verdi for pengene.
Fantastisk fastlege
Lege: Malin Aasprong Holberg SkrevetMalin Holberg er en meget god og dyktig fastlege for meg og familien. Flink til å følge opp, lett å snakke med,