Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Risvollan Legesenter AS
Lytter ikke, bagatelliserer.
Lege: Ørjan Sæknan SkrevetHan har evne til å foreskrive resepter, med unntak av å opplyse om evt. bivirkninger pasienten må ta hensyn til. Henviser pasienten til spesialister ved forespørsel. Har liten evne til å lytte og forstå hva som plager pasienten. Ivaretar i stor grad ikke pasientens interesser.
Beste legen!!
Lege: Ole Christen Løvli SkrevetDen beste legen jeg vet! Jeg er veldig fornøyd med den legen! Han forstår deg og få beste råd om helsen din! ER VELDIG FORNØYD!!!
Fantastisk lege
Lege: Andrea Tambs Berstad SkrevetForståelsesfull og kunskapsrik.
Er så fornøyd at jeg kjører en time ekstra bare for å få lov til å ha henne.
Veldig fornøyd!
Lege: Ole Christen Løvli SkrevetJeg har alltid hatt en "frykt" for å dra til legen, men etter jeg fikk Løvli som lege så er det ikke noe jeg gruer meg til lengre. Han er dyktig og behagelig. Jeg har venner og familiemedlemmer som går til han som også er kjempefornøyd. Jeg kan skjønne det noen mener med at han kanskje avbryter deg noen ganger men bortsett fra det kjenner jeg ikke igjen kritikken han får her.
Han er en " better safe than sorry"- lege, noe jeg setter stor pris på og gjør at jeg føler meg trygg med han.
Samlebånd
Lege: Kristian Holøymoen Dahlberg SkrevetVirker god i faget sitt.
Jeg kom inn og begynte å snakke, ble avbrutt før jeg ble ferdig. Fant ingen løsning på mitt problem, så jeg må tilbake igjen å betale ytterligere summer.
Gruer meg til å dra tilbake, da jeg forventer å bli oversett.