Risvollan Legesenter AS

Ingeborg Aas veg 4 7036 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Risvollan Legesenter AS

Dyktig, empatisk og engasjert lege!

Lege: Ole Christen Løvli Skrevet

Har bare godt å si om Dr. Løvli. Han er flink til å følge opp, er serviceinnstilt og faglig engasjert. Han er lett å snakke med, og gjør det han kan for at jeg som pasient skal føle meg godt ivaretatt! Har hatt Dr. Løvli som fastlege til hele familien siden han begynte ved Risvollan Legesenter, og vi har bare godt å si om ham. Systemet med kommunikasjon via SMS er genialt, og fungerer supert!

Profesjonell og vennlig lege

Lege: Ole Christen Løvli Skrevet

Løvli har vært min fastlege i mange år nå og har bare positive erfaringer med han. I tillegg til at han er profesjonell og dyktig i det han gjør, føler jeg han er veldig flink til å ta seg tid til pasientene sine og ikke minst få dem til å føle seg trygg. Har opplevd andre leger på Risvollan Legesenter, men har aldri vært i nærheten av så fornøyd som når jeg er hos Løvli. Om noe negativt skal sies, så er det sånn at man noen ganger må vente i 20 minutter å komme gjennom på telefon. Heldigvis er det mulighet til å bestille time over sms.

Lite tiltaksdyktig

Lege: Stein Kristian Lereim Skrevet

Har hatt Lereim i ett par år, og har vært fornøyd. Opplevd han som hyggelig og imøtekommende. En som lyttet og en som hadde tid til det du lurte på. Sjelden forsinket. Det hele endret seg da jeg ble kronisk syk. Det virker som om han gir opp med engang det blir vanskelig. Har fått påvist en sykdom på sykehuset, men han overser denne. Unnlater å bruke diagnosenavnet i enhver situasjon, som feks til nav. Forklarer det mildere enn det er. Jeg trenger en lege som kan kjempe for meg. Er en ganske sjelden diagnose jeg har, som det er lite erfaring med. Jeg føler meg ganske alene i systemet når jeg ikke får den hjelpen jeg trenger. Føler han ikke tar meg på alvor. Virker som han har gjort seg opp en mening om meg og min diagnose. Ikke noe hjelp der å få, til tross for at det finnes medisiner. I tillegg så hadde jeg veldig lavt jerninnhold i høst. Han henviste meg til sykehuset for å ta jernsprøyter ettersom det var en sykepleieoppgave. Jeg fikk aldri noe time, og formen ble stadig dårligere. Etterhvert var det helseforsikringen på jobb som kunne hjelpe meg til tross for at dette ikke var noe forsikringssak. Jeg har meldt meg på varslingstjenesten her på legelisten, og håper jeg får byttet lege snart.

For deg som ikke har helt de store problemene, er han nok en super lege.

God lege

Lege: Ørjan Sæknan Skrevet

Seriøs og dyktig lege som tar deg på alvor. Enkel å prate med. Jeg er svært fornøyd, og kunne ikke tenkt meg å bytte fastlege!

Dessverre er han lite tilgjengelig på kontoret, og har ofte opplevd å få time hos andre leger på kontoret istedet. Til dels misfornøyd med treg service i administrasjonen, og småsure pleiere i skranken.

Anbefales på det varmeste

Lege: Stein Kristian Lereim Skrevet

Veldig behagelig og lun fyr som i tillegg til å være empatisk og medmenneskelig også er en dyktig lege som ikke nøler med å henvise videre dersom han mener det er behov for det. Føler meg trygg og ivaretatt.
Stort pluss for time på dagen, nettbestilling av både time og reseptfornyelse.