Risvollan Legesenter AS

Ingeborg Aas veg 4 7036 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Risvollan Legesenter AS

Svært god

Lege: Ole Christen Løvli Skrevet

Pålitelig lege, kunnskapsrik og lyttende. Hele familien bruker han, følger opp barna godt. Er god på psykisk helse. Anbefales til barnefamilier.

Tillitvekkende!

Lege: Malin Aasprong Holberg Skrevet

Malin er alltid imøtekommende og forståelsesfull. Hun lytter til hva som "plager" meg, og etter diagnostisering og foreskriving av behandling, avslutter hun gjerne med "Hvordan har du det ellers?". Jeg føler at hun er opptatt av "hele meg"!

Dyktig og effektiv

Lege: Ørjan Sæknan Skrevet

Flink og effektiv lege. Passer kanskje ikke for dem som vil småprate om været, men anbefales varmt for dem som vil løst problemet sitt på en rask og god måte. Tilbyr timebestilling på internett, betaling via vipps, og jeg har aldri opplevd å måtte vente mer enn noen minutter over tiden. Pleierne på legesenteret er dessverre ikke like dyktige, og virker ikke som de har helt kontroll på prøver som tas.

Veldig imøtekommende og dyktig!

Lege: Andrea Tambs Berstad Skrevet

Hos Andrea blir du møtt med et stort smil og åpne armer. Hun hører på og hjelper til med det som er problemet samt at hun er veldig forståelsesfull og hyggelig.

Aldri hatt noe problemer her og er veldig fornøyd med min fastlege! :)

Imøtekomme og vennlig

Lege: Trine Irene Skarsvåg Skrevet

Fantastisk lege. Bryr seg om meg som pasient. Spør hvordan jeg har det no som jeg opplever som utrolig fint og trykt og godt.