Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Risvollan Legesenter AS
Han inngir trygghet og virker faglig dyktig
Lege: Stein Kristian Lereim SkrevetJeg er veldig fornøyd med legen, og har ikke noe negativt å si om han. Da det ble fastslått at jeg hadde fått diabetes har han fulgt meg opp på en veldig god måte. Jeg blir kalt inn 2 ganger i året for sjekk. Er det andre ting jeg lurer på så sjekker og følger han opp, slik at jeg føler at jeg blir tatt på alvor og gir meg nødvendig trygghet.
Hyggelig og flink
Lege: Ørjan Sæknan SkrevetAlltid følt meg hørt, og fått god hjelp med mine mindre problemer. Opplever å få ærlige og gode svar på mine spørsmål, og ærlighet der legefeltet er usikre.
Effektiv og flink
Lege: Kristian Holøymoen Dahlberg SkrevetVeldig fornøyd med fastlegen min, han er effektiv og flink, men tar seg også tid til sine pasieneter .
Han er også vår familie lege , så kunne ikke være mere fornøyd med fastlegen vår.
Fantastisk lege
Lege: Trine Irene Skarsvåg SkrevetTrine er faktisk en av de beste lagene jeg noen gang har hatt. Måtte bytte grunnet flytting, ellers hadde jeg ALDRI BYTTET. Hun er flink, imøtekommende lytter og tar deg på alvor. Å hun gjør ikke forskjell på " Jørgen hattemaker" å de bedre stilte, for å si det sånn. Hun sier ting rett ut. Noe jeg VERDSETTER . Å Hun tar virkelig psykiske plager på ALVOR. Kan anbefale Trine på det sterkeste. Kommer til å savne henne noe enormt.
Hyggelig og behjelpelig
Lege: Malin Aasprong Holberg SkrevetMalin er ei smilende, hyggelig og hjelpsom dame. Som lytter og som virkelig ønsker å hjelpe deg.
Ingenting føles dumt å spør om og man føler seg trygg rundt henne. Kunnskapsrik og dyktig.
Hatt henne i flere år både for meg selv og min datter.
Håper Malin holder seg på senteret i mange år til! ;)