Magnat Fastlegesenter

Drammensveien 130 0277 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Magnat Fastlegesenter

Dyktig, direkte og effektiv

Lege: Amir Roland Iranmanesh Skrevet

Jeg byttet fastlege pga flytting for et halvt år siden, så var først i mai 2019 jeg hadde min første time. Han fremstår faglig dyktig, spør spørsmål for å bli kjent, er direkte ved at han går rett på sak og effektiv slik at han ikke bruker for mye tid. For meg er dette en perfekt fastlege. Veldig fornøyd og anbefaler.

Fikk i tillegg time dagen etter jeg ringte.

Nøye og kunnskapsrik

Lege: Annikken Moer Skrevet

Tar deg og dine plager seriøst, bruker god tid. Henviser videre hvis nødvendig. Alltid blid og imøtekommende.

Solid, lyttende, oppdatert, klok fastlege

Lege: Sirill Marie Birkheim Storvik Skrevet

Har hatt Sirill Storvik som fastlege i over ti år, og vet at jeg alltid blir godt ivaretatt. Hun hører godt etter på det man sier og lurer på, og følger alltid opp med raske tilbakemeldinger om prøvesvar etc. Henviser videre når det trengs og lytter til mine ønsker. Husker historien min godt. Hun er effektiv og løsningsorientert, kan gjerne svare på meldinger til kontoret og ringe tilbake for å ordne ting raskt og spare et legebesøk hvis det er enklest for alle.

Excellent doctor;)

Lege: Amir Roland Iranmanesh Skrevet

He is very competent and knowledgeable. Everytime we have a doctor’s appointment, i always have a chance to learn from him on how to prevent and cure our illnesses. He’s easy to communicate with and funny too :) Glad he is our family doctor👍🏼

Dårlig service

Lege: Annikken Moer Skrevet

Annikken er flink til å sende faktura når man vil bestille en time og har svineinfluensa( man betaler dobbelt for time hos henne og for å bestille en time på nette= 500nok). Hvis man vil ha p piller som man ønsker, tar hun ikke hensyn til å undersøke om man har tatt andre p piller. Hadde mange fast leger men hun er den verste.