Magnat Fastlegesenter

Drammensveien 130 0277 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Magnat Fastlegesenter

Vennlig og dyktig lege som anbefales på det sterkeste!

Lege: Annikken Moer Skrevet

Har hatt Moer som fastlege i mange år. Hun tar deg på alvor, både når det gjelder all sykdom, både rent kroppslig og mer psykisk. Hun handler raskt. Hun er varm og forståelsesfull, svært dyktig og ikke redd for å spørre om hjelp fra spesialister når hun trenger det. Hun er den beste legen jeg noen gang har hatt. Må bytte pga flytting, men har mest lyst til å beholde henne som fastlege, og heller reise 4 timer frem og tilbake...

God fastlege!

Lege: Sirill Marie Birkheim Storvik Skrevet

Da jeg for første gang til Sirill hadde hun allerede satt seg inn i mitt tidligere sykdomsbilde, og jeg følte hun var oppdatert på min helse. I stedet for bare å fortsette å skrive ut resept på medisin jeg hadde benyttet i mange år (som tidligere leger gjorde), sendte hun meg til spesialist for ny vurdering. Det var til stor hjelp for meg.

Jeg er veldig fornøyd med å ha Sirill som fastlege.

Veldig god, kunnskapsrik lege med ufortjent dårlige anmeldelser

Lege: Kurt Normann Andreassen Skrevet

Ser her at Kurt har fått mange negative anmeldelser, blant annet at det kan være lang ventetid. Det synes jeg er direkte ufortjent.

Kurt tar seg god tid til høre på deg, og det må jeg si er utrolig deilig i en tid hvor de fleste leger er inn og ut på 15min. Jeg har selv måttet vente ekstra, og gått over tiden, men det er fordi en grundig undersøkelse kan ta lang tid. Dette ser jeg som et positivt, ikke et negativt.

For muskel og skjelett er han også meget erfaren og kunnskapsrik. Var hos han for 2 år siden og han var den første som fant riktig diagnose etter å ha vært hos over 10 andre fysioer, leger osv.

Føler Kurt og kollegaene også følger de riktige metodene for valg av behandlinger, veldig framtidsrettet, men samtidig tradisjonelle og ærlige nok til ikke bare å kaste seg på trender før forskningen støtter opp om det.

Om du ønsker en god, ærlig, kunnskapsrik og fremtidsrettet behandler anbefaler jeg Kurt.

Anbefales ikke!

Lege: Kurt Normann Andreassen Skrevet

Jeg ble anbefalt av fysioterapeuten min om å dra til Kurt etter flere besøk hos andre leger og fysioteraputer som ikke kunne finne svare på mitt problem.

Vis du vil vente 30-45 min etter avtalt tid for å så ikke få en beklagelse etter det er kurt den å gå til! Når du forklare situasjonen for han, virker det ikke som han bryr seg. beklageligvis virker det som han ikke har kontroll på ting under timen.
Absolutt bortkasta penger og altfor dyrt.

En ting skal han ha, svare som regel veldig fort på Email, men det hjelper lite når du ikke får utbytte av pengene du betaler for timen

En meget hyggelig og kunnskapsrik lege.

Lege: Amir Roland Iranmanesh Skrevet

Han er meget lyttende og behagelig og imøtekommende. Jeg har møtt mange leger gjennom
et langt liv, og Amir kan jeg gi mine beste anbefalinger.